Cer scuze pentru intrerupere, dar:
- este numai treaba vanzatorului cati bani cere pe rulota, sau pretul minim pe care o sa-l accepte pana la urma;
- este numai treaba cumparatorului cati bani vrea sa ofere pe rulota, sau pretul maxim pe care o sa-l accepte;
- este de prost gust extrem sa ne amestecam in discutie si sa comentam (ba ca-i prea scumpa, ba ca o da prea ieftin, ba ca nu se potriveste cutare informatie cu cutare declaratie), dupa cum tot antipatic este sa incercam sa aducem in discutie comparatii diverse, din care sa reiasa ca ar fi foaaarte corect sa mai taie din pret (ori sa adauge, ca sa nu strice piata).
De bunsimt este ca ofertele, negocierile si aprecierile sa se faca in particular.
Astea sunt parerile mele sincere, si nu ma astept sa le ia cineva in seama; ma astept, totusi, sa cititi asta:
4. a ) Nu se admit posturi offtopic, de exemplu posturi de genul: "Da scump mai este", "Am eu mai ieftin" etc. Toate posturile de genul acesta vor fi sterse iar autorul lor va fi avertizat.
4. b ) Pretul unei oferte poate fi discutat doar de catre cei interesati sa vanda/cumpere (de catre cei care negociaza tranzactia respectiva), in particular. Orice alte comentarii si/sau aprecieri asupra pretului se incadreaza la art. 4 lit a).
(este de
aici)