Dupa parerea mea, rulotele si autoturismele nu au prea multe in comun. Vechimea unei rulote nu este atat de importanta pe cat modul in care a fost pastrata si intretinuta. Am vazut rulota din 2011 care arata mai rau decat una din 2000. Si vorbesc de aceeasi marca.
Ii sfatuiesc oridecateori am ocazia pe novici sa cumpere din cercuri de rulotisti, iar nu de la samsari. Rulotele se cumpara pe "vazute", nu la telefon. Societatea de consum ne-a dresat sa cautam pretul minim, calitatea fiind pe ultimul plan, eventual doar o vorba.
Inca nu mi-a platit reclama vanzatorul, poate si pentru ca nu ne cunoastem

, insa cine vrea o rulota in mintile ei, dotata peste medie si intretinuta "maniacal", ar face bine sa faca un efort s-o vada pe asta. Eu am vazut-o o data, toamna trecuta si mi-a facut o impresie foarte buna. Nu stiam ca se vinde la vremea aia, as fi recomandat-o unui prieten care cauta...
In Olanda gasesti greu una similara sub 4500 euro, dar "cheala".
Sper sa nu fiu iar avertizat de moderatori pentru reclama mascata...
Spor la cumparaturi!
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................
Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.