ATENTIE!!! Noua escrocherie in Serbia

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

ATENTIE!!! Noua escrocherie in Serbia

Mesaj de Marius Dulcu »

Aveti mare grija pe autostrada in Serbia. Ni s-a intamplat chiar noua.
Chiar astazi, in timp ce mergeam spre Grecia, din Timisoara, in zona localitatii Jagodina, am fost atentionati in mers de un alt sofer, cum ca am avea o problema la roata. Ne-am oprit si am verificat, nu se vedea nicio problema. Ne-am continuat drumul. Dupa vreo 2 km, un alt sofer ne avertizeaza despre acceasi problema. Oprim din nou si opreste si soferul respectiv. Incearca sa ne explice cum ca am avea o problema la roata din fata, ca bate rau. Culmea, ne spune ca este mecanic si si-a dat seama in timp ce ne depasea.

Ne convinge ca e foarte periculos si ar trebui sa mergem la un service cat mai repede. Ne directioneaza catre un service apropiat. Acolo baietii se si apuca de demontat roata, fara prea multe discutii, oricum nu ne intelegeam.
In final imi explica cu greu ca e vorba de planetara, cum ca s-ar fi smuls din cutia de viteza si am pierdut si mult ulei (ciudat e ca era ulei sub masina).

Dupa aceasta, imi explica ca ma costa 480 euro. Foarte surprins, negociem si ajungem la ... 300 euro. Oricum, nu puteam pleca, toata roata, etrierul si planetara era la ei.

In final ii platesc cei 300 de euro, ne monteaza roata la loc si gata ... reparatia. Imaginara bineinteles.

Ideea e ca mi-am dat seama ca e teapa, insa dupa ce mi-au dat roata jos. Nu putea sa bata roata din cauza planetarei.

Incredibil !!! Ce pot sa nascoceasca unii.

Pana la urma cei 300 euro nu ar fi opaguba mare. Sper sa-mi fi pus aceleasi piese la loc.

Acum suntem pe drum spre Macedonia, totul functioneaza bine. Ca la inceput :)

Camper Dethleffs Trend 7057 - 2017
Fendt Saphir 495
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Re: ATENTIE!!! Noua escrocherie in Serbia

Mesaj de Adi Enache »

Asta e tare! Cat timp ai pierdut?
0729992735
Dethllefs Globebus T2
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

Imi pare rau Marius de necazul tau, bine ca nu ti-au furat ceva de pe Autorulota....si apreciez onestitatea si sinceritatea ta de a ne povesti ,,Țeapa'' pe care ai luat-o ! Concediu placut.
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

Am pierdut cateva ore bune. Sincer, dupa ce mi-am dat seama ca e inselatorie, m-am bucurat ca am scapat “ieftin”.

Cel putin am ulei nou in cutia de viteze ... :)

Si pana la urma le-au montat bine la loc. :))

Fendt Saphir 495
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

De furat nu cred ca era cazul. Baietii se ocupa cu altceva. Oricum au jucat bine teatru si as putea zica ca au si muncit un pic :)))
Iti dai seama sa dai jos roata, brat, etrier, planetara, etc. Si sa le pui la loc.

Fendt Saphir 495
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

au muncit, au luat banii ca altfel faceau frecatei intre degete. Este clasic pentru ateliere marunte.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns