Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mi-au mai trimis datele Dragos D, Florin Dumitrescu, Costn Tabra si Razvan Rucareanu. Mai trimite-ti, as vrea sa le termin pe toate in weekendul asta sa i le dau lui Dan sa le faca si gata ca nu cred eu ca pana la sf. anului se vor mai inscrie...
Multumesc.
@clubrv: Scuze, nu am ajuns sa citesc statutul :oops:
@coupe: Mircea, te rog, pe legitimatie, daca se poate sa scrie Costin Tabra, cu T, ca in musca tete (nu stiu cum altfel sa scriu :D ) si Costin, nu Costn :D
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
N-am diacritice asa ca Costine ramai Tabra cu de la tata :D
Eu sunt de parere ca n-ar trebui scrisa pe legitimatie si functia (presedinte, vicepresedinte etc) alaturi de calitate (membru fondator, asociat de onoare...) ca functiile se mai schimba... Voi ce credeti?
@coupe nu cred ca este necesar sa trecem functia.la ce ne ar ajuta? of ,of ,ne omoara titulaturile astea...BOB, pentru cei ce stiu ce a insemnat inainte de 1989 :shock:
eu zic sa le facem vizele cu timbru,pot fi trimise la cei ce nu ajung prin bucuresti.zic asta din experienta, eu am o legitimatie ce trebuie vizata si mi se trimite prin posta timbrul,il lipesc pe spatele legitimatiei si e ok.