Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am vorbit din nou cu administratorul. Astazi tunde iarba in zona, iar ca solutie pentru curent a cumparat 4 role de 50 metri cu cate patru iesiri. Asta inseamna 16 prize in zona cu iarba, cu ce avem noi cred ca ne descurcam. Totul e sa nu folosim consumatori mari.
Ne asteapta vineri seara sa stabilim ce vrem la masa festiva pentru a se pregati. M-a intrebat pe mine si nu am stiut ce sa-i raspund.
Cred ca ar trebui sa ne spunem fiecare parerea vizavi de acesta masa..
- cu muzica asigurata de ei sau ne descurcam noi (aici e propun sa cautam un DJ ca sa nu ne complicam)
- ce sa contina aceasta masa, ciorba, fel 1 si 2 sau cum vrem, bauturi.. aici l-am intrebat daca putem aduce si noi bauturi si a zis ca nu e o problema.
F buna ideea cu Dj -ul . Daca l-ai gasit te rog sa-l anunti pt sambata h 17!
Menul clasic este gustare ( aperitiv ) + mixt grill , cartofi prajiti si salata + desert de la ei sau de la noi ( comanda in Sighisoara tort ) + o apa si o cafea , optional o carafa de vin in functie de pret....
Pt. duminica de dimineata dl. Curelea m-a anuntat ca va propune o excursie de grup cu ghid la Cetatea Sighisoara . S-a interesat deja de ghid acolo la o cunostinta .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dl. Curelea , colegul nostru din CD , a vorbit cu un ghid profesionist care este disponibil numai duminica la h 8.30 fapt pt care va puteti inscrie trimitandu-i un mesaj privat ... sunt 20 locuri disponibile si costa 10 ron de pers. copiii nu platesc. Se va face o intalnire la "Piata Centrala" , organizata de dl Curelea si de acolo se pleaca pt. vizitare in Cetatea Sighisoara, fara intrare la muzee. Dureaza 2 h. Tot la dl. Curelea va inscrieti si pe lista de doritori de card F.I.C.C. cu un mail la adresa cureleacostel@yahoo.com sau PM mesaj privat in forum . Este ultima sansa de obtinere a cardului pe 2018 pt. ca urmeaza vacante si concedii pt toata lumea...
Mai jos am postat atat ca text, cat si ca fisier atasat programul propus pt. cei care vor sa-l descarce si respectiv sa-l printeze.
Program CLUBRV-RO , Rusalii 24-28 mai 2018 Intalnirea Nationala a Rulotistilor din Romania
Joi 24.05 - sosire participanti , instalare rulote / campare/ cazare
Vineri 25.05 - h 17 concurs copii abilitati fizice - h18 tura cu bicicletele in zona 1h
- h 19 concurs Darts pt. doamne - h20 concurs Darts pt. domni
Sambata 26.05. h9 tura cu biciletele in zona
- h 11 sedinta AGA ( in salonul rest.) pot participa numai membrii asociati ( cotizanti ) .
- h 15 concurs table pt. domni - h 15 concurs rummy / Phase TEN pt doamne
- h 16 distribuire tricouri ClubRV pt. membri cotizanti, sponsor www.autorulote.ro
- h 17 masa festiva la Restaurant Vila Franka, lansare Revista ClubRV Rulotisti din RO nr.9
Duminica 27.05. - h8.30 excursie la Cetatea Sighisoara ( grup organizat 20pers) cu ghid 2h
- h11 tura cu biciletele in zona - h 12 desene cu creta pe asfalt (realizate de copiii prezenti )
h 13 poza de grup h 13 :30 vizita in oras /timp liber
- masa comuna in camping sau socializare ( dupa h 17 ) , muzica...
Luni 28.05. Program liber , vizitare imprejurimi sau zi de plecare pt o parte din colegi...
Pt. alte probleme sau sugestii legate de organizare va rugam sa va adresati colegilor din CD ( Consiliul Director ClubRV ) sau catre colegul Adi Enache (SB) implicat in organizare . Acestia realizeaza lista participantilor la activitati si respectiv concursuri.
Pe parcursul celor 4-5 zile in care se desfasoara evenimentul sunteti rugati sa respectati orele de liniste / odihna ( 22. PM-9. AM ) si sa nu va deranjati vecinii de rulota cu conversatii aprinse sau muzica la volum exagerat. Se va putea asculta muzica la vointa majoritatii , ori la activitatile organizate , fara probleme , insa la ore decente ...
Pt. a nu suprasolicita instalatia electrica, avand in vedere ca suntem cca. 50 de familii in camping va rugam sa nu folositi dispozitive electrice care depasesc un consum de 900W.
Va multumim pt. prezenta in comunitatea ClubRV Romania - Asociatia Proprietarilor de Rulote si Autorulote din tara noastra ! e -mail asociatie : contact.clubrv@gmail.com
e-mail Lupu Ciprian: lupucipriann@yahoo.com , tel. 0722.227.048 pt. organizare .
Pentru vizitarea cetatii , cu ghid autorizat, Duminica 27.05.2018, ora 8,30, in fata turnului cu ceas, grupul este de minim 20 persoane, 10 lei/pers, copii gratuit.
Suntem rugati sa nu întârziem pentru ca sunt multe programări.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com