Batranica noastra

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Daniel Avachian
Membru forum
6
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 07 Iun 1967

Batranica noastra

Mesaj de Daniel Avachian »

Pozele sunt facute la Valsan, e pe forum o descriere a locatiei. Cand am luat-o era in regula dar dupa doi ani a inceput sa aiba infiltratii la trapa asa ca am etansat-o si apoi am refacut tavanul. Cu ocazia asta am (re)facut si instalatia electrica. Ca imbunatatiri am facut instalatie la 12v pt. autonomie, montat ventilator pt. frigider si pt. ca avea soba fara ventilatie am facut-o eu cu. Rulota nu avea dus sau toaleta asa ca am luat un WC mobil si am facut un dus extern, ambele le pun in anexa cortului. 10 ani a avut grija de noi sa ne fie bine dar a venit timpul unui upgrade asa ca la toamna incepem cautarile pt. una mai tanara, aratoasa si spatioasa.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
adrian neagu
Membru forum
7
Oras: galati
Data nasterii: 31 Iul 1980

Re: Batranica noastra

Mesaj de adrian neagu »

de paste ati fost la durau? arata f b
Daniel Avachian
Membru forum
6
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 07 Iun 1967

Re: Batranica noastra

Mesaj de Daniel Avachian »

Nu, nu am fost noi. Nu cred ca o sa mai apuce sa iasa pe undeva. Multumim dar doar pare fb, are ... riduri si alte semne de etate inaintata.
Scrie răspuns