Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua,
Am o autorulota Rimor Katamarano 3 din 2017 cu 6 locuri.
Sunt pasionat de iesiri in natura si de calatorii.
Am o fetita de 3 ani.
Ne dorim sa calatorim cat mai mult cu autorulota in toata Europa.
Va doresc tuturor calatorii multe si placute!
Buna ziua !
In primul rand ma bucur ca exista un astfel de forum in Romania , mie personal acest forum imi furnizeaza multe informatii utile.
Dorinta mea este sa transform Peugeot-ul Boxer, pe care il am deja de multi ani , in Camper. Numai bine va doresc , si cat mai multe calatorii si aventuri frumoase !
Buna ziua!Ma numesc Alexa Adrian,am o rulota din 1997englezeasca,care se numeste Abby Sprinter.Sunt casatorit de 20 de ani si am doi copii.Sunt f bucuros sa stiu ca fac parte din aceasta familie.
Salutare tuturor,
Radu este numele meu. Suntem o familie "traditionala" in sensul ca sotii sunt un barbat si o femeie :)) impreuna cu o fetita de 11 ani. Din septembrie 2017 detinem o rulota Chateau Calista 390 din 2000 tractata de un Renault Koleos 4x4 2.0dCi. Rulota e echipata on/off camping. Am facut vreo 4 iesiri si pana acum ne-am simtit excelent.
Pare ca rulotismul e mai "pasnic" decat motociclismul (de care inca ma ocup) sau parapantismul (care a fost o vreme pasiunea mea), desi cred ca nici intalnirile cu ursii nu sunt mai putin lipsite de adrenalina :))
Vacante frumoase si sa ne vedem cu bine !
Chateau Calista 390, an 2000, Renault Koleos 4x4, 2.0 dci, 175 cp Sa nu mergi niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor !
Cristian si Adrian, bine ati venit pe forumul Asociatiei ClubRv.
Cristian, ne bucuram sa te putem ajuta la realizarea dorintelor tale. La orice nelamurire ai, pune o intrebare pe forum si sigur vei primi raspunsuri din experienta rulotistilor.
Adrian, te asteptam la intalnirile noastre ca deja ai cu ce.
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Radu, bine ați venit la întâlnirea cu noi pe forumul Asociației Clubrv! Îți dorim cât mai multe ieșiri reușite cu rulota și de ce nu împreună cu noi la întâlnirile asociației.
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
20180427_184119.jpg (1.63 MiB) Vizualizat de 1741 ori
Bine v-am gasit! Multumesc pentru accept in clubul RV ! Eu sunt Adrian Popa , am 29 de ani si sunt din Bucuresti. Am un Ford Focus 2.0 Turnier 2011 si o Rulota Beyerland Vitesse 400/2 din 1998.
Ford Focus 2.0 Turnier (2011) - Beyerland Vitesse 400/2 (1998)
Bună seara stimată familie de rulotisti. În primul rând îmi cer scuze că nu am făcut prezentările până acum. Vă salută de la malul mări Familia Marian Monica și Andreea Budai din constanța. Suntem la stadiul de aspiranți rulotisti, deocamdată nu deținem o rulota sau autorulota,sper ca în viitorul apropiat să achizitionam si noi o autorulota. Multă sănătate,vacanțe placute,întâlniri sau reîntîlniri placute.