Trebuie sa-mi fac timp pana maine sa publi cun program comun pt actiuni / activitati ...
@Silviu Bombos te-am trecut pe lista la nr 9 inca de cand mi-ai scris pe facebook grup clubrv oficial in urma cu 10 zile .
https://www.facebook.com/groups/clubrvoficial/
@Dascalita Catalin ai si camera rezervata in afara de rulota ... ( am anuntat administratia )
@Petre Scolareanu ... DA mai sunt 6-7 colegi care vin de joi insa vineri si sambata vin in total 50 de familii , cel putin asa estimez eu cu tot cu ce avem pe la cazare la camere in Club Elodie ... care e tot al lor... (avem si o sala acolo daca aem nevoie ) ....
Va reamintesc faptul ca locatia este a -II-a adica cea care e mai aproape de mare , deci nu Zodiac..... ci Camping Elodie CLUB Zodiac EST ! Am sa pun un indicator la poarta ... ele fiind lipite ...( locatiile )
lista continua...
32. Cosmin Ioan (BV) 3+ copil.. la rulota ma bucur ca veniti de la BV :) pt a fi alaturi de noi
33.Rosca Ciprian 2 ( VS ) autorulota
34. Dascalita Catalin ( AG ) 4 la rulota
35. familia 2 / la camera de mamici cu copii ( Dascalita C ) /AG
- poate ne faceti si o cantare - ;) - pt cine nu stie avem onoarea de a avea printre noi un nou membru ........................sef al formatiei "ROMANTICII " de la Pitesti si ne mandrim cu el pt ca este membru asociat CLUBRV Romania !
36. Serban Cristian (Buc) 2 +1 rulota
37.Filip Traian (Buc) 3 rulota
38. Raducanu Florin (IF) la camera 2 + ceva pe drum .... da de baut fiind sotia insarcinata :)
39.Radu Viorel (Buc ) 2+ 1 la camera
40. Petre Scolareanu (Buc ) 2 la rulota
41. Pirvu Florin (Buc ) 2 la campervan
42..............