Thasos si Kavala

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Valentin Purcarea
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 27 Oct 1979

Thasos si Kavala

Mesaj de Valentin Purcarea »

Salut! In acest topic o sa va prezint o scurta istorie a iesirii noastre din septembrie 2017 pe o insula "draga" noua, romanilor: Thasos.
Am ales destinatia asta pentru ca ne-am dorit sa mergem in Grecia, dar nu foarte departe, sa putem sta intr-un camping care sa ne placa si sa fie cat mai aproape de plaja. Acest "filtru" ne-a condus catre Camping Prino, in care mai fusesem de cateva ori.
Am plecat din Bucuresti la miezul noptii, iar la primele raze ale soarelui eram pe autostrada in Grecia, unde mi s-au terminat "bateriile" si a trebuit sa ma odihnesc.
Campingul este aproape neschimbat, in afara de cateva renovari la una din toalete.

Campingul se afla aici https://www.google.ro/maps/place/Campin ... 24.5642592
Preturile in 2017 sunt valabile si in 2018, dupa cum spune facebook-ul lor:
preturi Prinos.jpg
preturi Prinos.jpg (104.71 KiB) Vizualizat de 1601 ori

Pentru ca nu am rezistat sa stam doar intr-un singur loc am hotarat sa campam si off(cum suntem obisnuiti) in Kavala. Orasul fiind foarte aglomerat si cu multe strazi in panta nu am gasit ceva acceptabil la ora pranzului (cand am ajuns noi), asa ca am apelat la aplicatia Park4night; aceasta ne-a indrumat catre parcarea autogarii din Kavala, care este foarte aproape de centrul orasului, unde am platit aproximativ 0.4E/h.
Inainte sa plecam spre Romania am mai campat o noapte pe plaja, la iesire din Kavala - gasiti aici locatia: https://www.google.ro/maps/place/Campin ... 24.5642592

Aici aveti si varianta filmata a povestii de mai sus:

Va multumesc,
Valentin
Dacia Logan 1.5DCi + HOBBY CLASSIC 350
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: Thasos si Kavala

Mesaj de Ciprian Rosca »

Multumim. :hi: