Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare !
Neagu Tiberiu ma numesc, sunt din Targoviste, Dambovita, electrician, casatorit, un baiat de 16 ani, de curand am cumparat o rulota Swift Challenger din 2001 pe care o tractez cu un Land Rover Freelander 2 din 2008.
Multumesc mult pentru accept!
Sa auzim numai de bine!
Freelander 2 2.2 TD4 + Swift Challenger 470 SE
0729774436
Mulțumesc pentru acceptul pe forum.
Sunt Alex. Burlacu, din București, pasionat de mai tot ce înseamnă 2 roți și sper să reușesc ca lângă motociclete și biciclete să adaug curând și o rulotă.
Am visat de când mă știu să înlocuiesc cortul ce ceva mai mare, dar până să nu fiu refuzat de mai multe hoteluri pe motiv de 3 copii, nu am luat în calcul serios să fac schimbul între confortul unei camere de hotel cu căsuța proprie pe 2 roți.
Am aproape doi ani de când caut ceva care să fie util întregii familii, după ce am avut surprize mai mult sau mai puțin plăcute am ajuns "aproape" proprietar al unei rulote Hobby.
Vă doresc să aveți o zi cu mult bine și să ne intersectăm prin locurile prin care vom campa.
Alex.
Alex Burlacu scrie: ↑19 Apr 2018, 13:15
Bună ziua,
...
refuzat de mai multe hoteluri pe motiv de 3 copii
...să ne intersectăm prin locurile prin care vom campa.
In cazul de fata, 3 n-o sa fie vreodata motiv de refuz, ci este doar un inceput promitator.
Bine ai venit, si sa ne intersectam cu bucurie!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Mulțumesc pentru acceptul pe forum.
Sunt Alex. Burlacu, din București, pasionat de mai tot ce înseamnă 2 roți și sper să reușesc ca lângă motociclete și biciclete să adaug curând și o rulotă.
Am visat de când mă știu să înlocuiesc cortul ce ceva mai mare, dar până să nu fiu refuzat de mai multe hoteluri pe motiv de 3 copii, nu am luat în calcul serios să fac schimbul între confortul unei camere de hotel cu căsuța proprie pe 2 roți.
Am aproape doi ani de când caut ceva care să fie util întregii familii, după ce am avut surprize mai mult sau mai puțin plăcute am ajuns "aproape" proprietar al unei rulote Hobby.
Vă doresc să aveți o zi cu mult bine și să ne intersectăm prin locurile prin care vom campa.
Alex.
Bine ai venit pe forum si in asociatie... :) de azi esti membru cu acte in regula ...
Ti-am trimis pe privat modalitatea prin care intri in posesia cardului Clubrv F.I.C.C. international ....( legitimtia Clubrv ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Suntem Liliana si Madalina si ne-am hotarat sa cumparam o rulota. Ne place sa calatorim, detinem caine si pisica. Vrem sa petrecem cat mai mult timp in natura. Ne place atat marea cat si muntele. Cu rulota vrem sa facem cat mai multe road tripuri.
L&M
Vă salută familia Ionescu care deține o rulota hobby clasic 10 C si momentan opel astra 1.7 CDTI.Rulota este achiziționată de curând si inca nu ne-am putut bucura de nici o iesire la iarba verde!
Sunt Ionut Toma din Bucuresti, drumet de cand ma stiu - multumesc parintilor ca mi-au „cultivat” aceasta pasiune.
Suntem o familie de 3, cu un baiat de 30 de ani (Catalin).
Am batut tara asta si cu trenul, si cu masina, si cu pasul. Am facut-o in vacante si concedii dar si prin natura serviciului (mai bine zis serviciilor pe care le-am avut). Nu mai vorbesc si de alte tari ...
De cativa ani (incepand cu 2010) ne-am atasat unei miscari internationale, necompetitive, I.V.V. (Internationaler Volkssport Verband), de walking (si nu numai), miscare pe care am adus-o si in Romania si in cadrul careia am organizat cateva evenimente internationale deja (Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targoviste). Daca veti fi curiosi vizitati EuroTrainer Walking Romania.
Am avut ocazia sa vizitam, noi si prietenii de walking, mai multe tari participand la Olimpiade sau Europiade si ne-a frapat cresterea miscarii de caravaning peste tot. Asa ca ne-am hotarat sa facem ceva in sensul asta.
I-am spus baiatului intr-o doara, anul trecut, dupa Olimpiada IVV de la Koblenz, ca vrem sa ne luam o caravana deoarece ne-au impresionat frumoasele locuri de campare pline cu rulote si caravane, atmosfera destinsa, prieteneasca care domnea peste tot.
"Tata, daca luati o caravana imi iau canet" mi-a zis baiatul care, pana acum, era convins ca mijlocul ideal de deplasare este ... bicicleta!
Deci iata-ne, cu consilierea unui bun prieten, ca pe 19 sept. 2017 gasim de cumparat o caravana la Harman, langa Brasov.
Se cheama Roller Team, este cu motorizare FIAT Ducato, 1997 cmc, din 2002. Are trei surse de energie pentru toate situatiile: gaz, acumulator cu panou solar si ... motorul.
Ne-am indragosit instant, toti trei, de ea si, ca sa nu pierdem timpul, am testat-o deja o saptamana, in Grecia, in octombrie anul trecut.
Mai trebuie sa "ne imprietenim" si noi cu ea si ea cu noi :):):)
Fiind mai vechiuta, mai trebuie unele mici ajustari, dar asta nu ne sperie, ne incita!
Suntem incepatori insa, din cate am citit deja pe acest forum, avem pe cine ne baza.
BINE V-AM GASIT!
Speram sa ne intersectam drumurile si sa devenim "rulotisti" in adevaratul sens!
Cele bune tuturor,
Ionut & Co.
Ionuț, Cătălin & Lavinia TOMA
Roller Team / FIAT 244 Caravans Inter Ducato 1,9D, 2002
Mobil 0740080571