Avand in vedere faptul ca sedinta A.G.A. si intalnirea de Rusalii ( final de luna mai ) la dorinta membrilor asociati se va desfasura cumva in centrul tarii, va propun
1 mai la mare la un camping ce va deveni PARTENER CLUBRV
cu 15% reducere in sezon pt. membri asociati (cotizanti).
Am stabilit detaliile cu dl. Olteanu ( manager complex ) si vom fi prezenti incepand de vineri 27 apr. pana marti 1 mai in locatia
CLUB Jupiter Elodie EST Zodiac
A nu se confunda cu Zodiac... cel cu piscina mare care este vecin !
Tariful va fi 40 ron echipaj 2 pers auto RV curent inclus... pe zi .
Persoanele suplimentare se platesc 10 ron .
Copiii nu platesc (varsta pana in 7 ani .)
cei intre 7-14 ................ 5 ron , dar.. de data aceasta
nu platesc pt. ca va fi peste ceva timp ziua copiilor ... si cerusem oferta de Rusalii...
L-am rugat pe dl. Olteanu sa -si faca sinur lista la receptie pt. ca eu sa nu mai umblu cu plugusorul ... :)
Platiti la intrare si va legitimati .
Pe parcursul zilelor perecute vom pregati activitati pt. copii si pt. noi pt. adulti ... avem teren de sport , terasa si loc pt table sah rummy inclusiv SALA de restaurant. Vom primi si cateva facilitati/ gratuitati de grup... ca sa organizam frumos... chiar si in sala daca vrem .
Au 1 apartament si 6 camere disponibile aici la Club Elodie pt. cei ce au nevoie ... cazare 100 ron .cam dubla.
Adresa Str. Gala Galaction 45 / Jupiter ..... ( CT) . Jupiter apartine de Mangalia ..jud CT.
pozitionare google... repet campingul este este Elodie EST Club cel care e mai aproape de mare ..
https://www.google.ro/maps/place/43%C2% ... 28.6006448
Daca totul iese bine, in afara de 15% in sezon am de gand sa cer / infiintam parcela de 1000....2000 sau 3000mp
2018 sezon dedicata ClubRV exclusiv intr-o zona din camping care ne place ! :)
Vreau sa incurajam aceasta locatie pt. ca sunt multi care nu vor la Costinesti , vor umbra , curent 220v , apa calda , dusuri , statiune s.a.m.d. fapt pt care locatia ar fi un partener f. bun pt membrii cotizanti ce se pot legitima cu cardul la receptie !
Mai sunt 14 zile de azi . Inscrierea se face fara avans pt. ca nu organizam masa festiva la restaurant ... sau ceva de acest gen ... NU exista limita de locuri ...incap si 100 daca e cazul ...
Imi voi face timp sa pregatesc concursuri , premii , activitati ... caut sponsori :) macar sa am pt. copii cate ceva de dat si pt bicicliste :)
+ stand up comedy "model Sibiceanu"... Doru Octavian Dumitru ...
vedem ce iese....
Va asteptam ! din CD ( Consiliul director ) al Asociatiei Clubrv sunt sigur ca vor participa 3sau 4 din cei 7 membri pt a ajuta la desfasurarea activitatilor propuse.