Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Dane,cu pompa de apa te rezolv eu acolo la Ciocanesti sunt colegul cu service de RV de la Busteni,important este sa poti veni,te asteptam la aceasta intalnire la care participa mai multi rulotisti ,acolo este deja colegul Lungu Marian.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Salutare tuturor, sunt si eu proprietar de putin timp de o englezoaica - Elddis Genesis. As dori sa fac maine prima noastra iesire ca sa legam cat mai multe prietenii. Ne primiti? :)
Adrian, multumesc frumos pentru mesaj si pentru bunele intentii , intre timp m-a anuntat sotia ca avem o aniversare importanta in familie maine, deci chiar nu avem cum sa ajungem. Ne pregatim de 1 mai, pana atunci n-am cum sa mai plec cu rulota... din pacate :(
Buna seara,postez primele poze de la aceasta intalnire,am avut vreme foarte frumoasa,distractie si voie buna ca de obicei,au fost prezenti la acasta intalnire mult mai multi decat ce a fost anuntat pe forum,lucru care nu a putut decat sa ne bucure.Multumim pe aceasta cale celor prezenti la intalnire si ii asteptam si la intalnirile viitoare de aici de la Ciocanesti.
Fişiere ataşate
IMGA3734.JPG (177.16 KiB) Vizualizat de 1842 ori
IMGA3735.JPG (236.22 KiB) Vizualizat de 1842 ori
IMGA3736.JPG (200.01 KiB) Vizualizat de 1842 ori
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro