Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lista actualizata: 02.04. 2018
1. Robert Miron 2 adulti+1 copil Rv
2.Marius Borcea 2adulti+3 copii Rv
3.Ionut Irimia 2 adulti+1 copil Rv
4.Milica Vasile 2 adulti Rv
5.Ana Vio 2 adultiRv
6.Adi Enache 2adulti+1copil Rv
7. Violeta Popa 2 adulti(cazare)
8.Marius Olaru 2 adulti+copil+catel+pisica
9.Fam.Gheorghita jr.(cazare)
10.Fam.Gheorghita 2 adulti Rv
11.Costica Apostol 2 adulti Rv
12.Ticu Peptisor 2 adulti Rv
13.Tabacaru Florin 2 adulti+2 copii(cazare)
14.Florin Popa 2 adulti(cazare)
15.Lucian Grigoras 2 adulti(cazare)
16.Adrian Neagu 2 adulti+1copil rv
17.Fam Craciunescu 2 adulti(cazare)
18.Dragos Marin 2 adulti+1 copil Rv
19.Cosmin Man 2 adulti + 1 copil Rv
20.Ilie George 2 adulti + 2 copii Rv
21.Laurentiu Toader 2 adulti rv
22.Ungureanu Adrian 2 adulti +2 copii rv
23.Ivanof George 2 adulti +2 copii rv
24.fam . Vasilescu 2 adulti +2 copii rv
25.Lucian Lionte 2 adulti +2 copii rv
26. Paduraru David 2 adulti + 1 copil rv
La 23 rv lista se va inchide.Mai sunt 3 locuri la rv .Locurile la cazare s - au ocupat.Rog colegii care au mai participat in anii anteriori sa se campeze cam pe aceleasi locatii.Cei care nu au mai fost la Ursuletul ii rog ca inainte de iesirea din comuna Ceahlau sa sune deoarece sunt 2 intrari in camping.
La intalnirea de Paste de la Durau , camping Ursuletul , ne-am strans 23 de rulote si autorulote plus 9 familii la camere.A si plouat , a fost si soare, am organizat concursuri pentru copiii prezenti.Cu mic , cu mare ne-am intalnit la Durau pentru a sarbatori " Pastele in Moldova".Multumim organizatorilor si tuturor celor care au fost prezenti .
Mulțumim frumos Dle Miron pentru prezentare iar pozele, care au încercat să ilustreze, cât de cât, atmosfera de sărbătoare care a domnit pe tot parcursul întâlnirii, ne-au încântat ochii și am retrăit, pentru o clipă, bucuria și exuberanța copiilor încântați de concursuri și de frumoasa animatoare. Dacă mai sunt colegi care au făcut poze sau au filmat evenimentul, pe această cale îi rugăm să le posteze aici deoarece puse pe forum vor rămâne în arhiva Asociației Clubrv.
Mulțumim tuturor participanților la întâlnirea de Paște din Moldova și, cu mare drag, vă așteptăm și anul viitor.
Cu stimă,
Popa Violeta
PS Nu pot deschide videoclipurile. Îmi spune că sunt indisponibile.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928