1 mai 2018 pe LITORAL-Zona Mamaia - Navodari

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
George Stanescu
Membru asociat
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

Campinguri deschise;

-Ena-deschis incepand cu acest weekend
-Pirivoli deschide incepand cu weekend ul de 1 Mai
-Camping "S" deschide incepand cu weekend ul de 1 Mai
-Hanul Piratilor deschide incepand cu 1 Iunie

:hi: :beach:
Hobby 450
Octavia Break
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salut Geroge si multumim pt info ! O sa -mi permit sa scriu in topicul tau char daca ai pus in titlu "zona de nord..."

Este deschis si Meduza/Eforie N. la pret special ca si anul trecut . ( 15 ron !!! )
Am discutat asta personal cu dl. Ionut chiar daca nu raspunde la receptie nimeni.
NU pot afisa nr sau pe public dar mi-a spus ca va fi deschis.
....la nr de la recpetie de pe site 0241742385 momentan nu raspunde nimeni pt ca nu s-au apucat de renovare ..o sa o faca dupa Paste ...

Eu nu am timp de data aceasta sa ma ocup de intalnirea 1 mai ... insa e posibil sa ajung in zona ... mai ales ca trebuie sa trec si pe la Zodiac Elodie EST sa discut cu conducerea de acolo despre Rusalii.... unde in salonul restaurantului Clubului Elodie vom organiza sedinta A.G.A. anuala a asociatilor ClubRv-Romania ...

De 1 mai nu stiu ce facem ...voi urmari si eu porpunerile....

De Rusalii 25-28 mai trebuie sa gasesc o locatie care sa se ridice la pretentiile colegilor din club pt ca am primit recenzii cum ca nu pretul primeaza...adica ar trebui sa cantarim si facilitatile si gradul de amenajare ..inclin sa cred ca locatia va fi Elodie Zodiac Jupiter pt Rusalii...

Daca mai sunt colegi care ne pot spune cam care ar fi oportunitatile pt 1 mai cred ca ne-ar fi de mare ajutor....
daca nu sunt locatii la mare le separ eu mai fac un topic ... in plus ... chiar acum ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns