Rusalii 24 - 28 mai 2018 Intalnirea Nationala ClubRV Romania

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Rusalii 24 - 28 mai 2018 Intalnirea Nationala ClubRV Romania

Mesaj de Lupu Ciprian »

De joi pana luni 24-28 mai 2018 ( luni fiind zi nelucratoare ) voi propune o locatie care va deveni partener Clubrv Romania si anume Camping Elodie Zodiac Est Neptun- Jupiter.. mai exact la Jupiter pe strada Gala Galaction ....urmatorul camping dupa Zodiac de fapt lipit de Zodiac...
http://www.clubelodie.ro/contact.php

Tariful pt. sezon este undeva intre 70-80 ron ... pe Rusalii va fi la jumatate ... ( 2 pers , RV , auto , 220v)...
Voi obtine si un contract de reducere pt membri CLubrv Romania pt sezonul 2018 pt. cei care doresc sa vina vara neaparat la camping (cu umbra, dusuri , curent 220v) si nu agreaza locatia Costinesti pe care o avem ...

Am sa revin cu detalii...

Am postat de acum pt ca m-a intrebat cineva daca organizez 1 mai la mare ...
Vom organiza de Rusalii la final de mai ca sa fim siguri ca e mai cald si ca sa avem si concursuri pt copii urmand atunci ca peste 2 zile sa fie 1 iunie... noi o sa -i serbam cu 2 zile inainte :)

Avem si A.G.A. sedinta /adunarea generala a asociatilor... sambata 26 mai .

Campingul poate primi peste 100 de echipaje....se va face o lista fara avans si fara limita de locuri ...

Multumesc in numele rulotistilor din comunitatea noastra .... familiei Holom (PH) care a discutat la locatie anul trecut in numele clubului... despre o posibila colaborare... asa am ajuns acum la discutii concrete cu conducerea.

N- am fotografii acum dar am sa revin cu detalii .... poate reusesc sa trec pe acolo de 1 mai ...sa mai discut ...

https://ro.camping.info/rom%C3%A2nia/ro ... /amplasare

Oricum cert este ca de Rusalii vom avea sala de la restaurant la dispozitie pt a organiza o sedinta AGA in mod civilizat .

PS : ATENTIE ! NU confundati locatia cu camping Popas Zodiac , http://campingzodiac.ro/ cel cu piscina mare ! ( campingul vecin )
Fişiere ataşate
e3.jpg
e3.jpg (84.03 KiB) Vizualizat de 3007 ori
e4.jpg
e4.jpg (73.2 KiB) Vizualizat de 3007 ori
e7.jpg
e7.jpg (77.84 KiB) Vizualizat de 3007 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Re: Rusalii 24 - 28 mai 2018 Intalnirea Nationala ClubRV Romania

Mesaj de Maria Holom »

Poate ar fi bine de mentionat ca are si camere, pentru cei care vor sa vina cu rude, prieteni...intr-o cladire cu un etaj, vecina cu campingul.
Camper Hymer Exsis-t 588
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Ai facut f. bine ca ai postat aceasta locatie dl. Prezident eu sunt de acord si imi place imi anunt si eu prezenta cu sora mea draga cu RV-ul.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Da o locatie frumoasa din cate se vede spun si eu prezent "cu sora mea" :) cu RV.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK , dl. Florin..sunteti nr. 1 pe lista :) La multi ani cu intarziere de Florii ! :) scuze... :)

@Maria Holom ....da asa este ....vor avea camere pe la 100 ron la inceput de sezon si mai scumpe in sezon nu stiu tarifele de vara dar au si mic dejun la pret f bun... Rezervari sa fca pe booking sau drect la ei ...eu nu ma pot ocupa decat de lista de camping care va fi fara limita si fara avans :)

Cei de la camere au si acces la piscina ...cei de la camping nu din ce stiu dar se poate face de Rusalii o exceptie... NU si in sezon pt ca e mica piscina si e plina pensiunea de turisti... cei de la cazare ... oricum e delimitat...spatiul de camping de clbul cu piscina bar etc...

Am ales marea de Rusalii ( 28 mai) si nu de 1mai pt ca vreau sa ma duc dupa 1 iun cu cativa colegi imediat in continuare .... sa amenajez si la Costinesti cu doritorii .... cu voluntarii... indiferent de acest parteneriat cu Elodie Zodiac Jupiter .... pt ca avem atat colegi care vor la camping cu facilitati complete .... cat si colegi care vor "la semi off camping" ( Costinesti la noi la ocatia Clubrv ) si incercam sa rezolvam/ multumim pe toata lumea pe cat mai multi de ai nostri din club ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Stimati colegi,
Cer scuze ca am vazut aceasta postare putin mai tarziu dar cred ca este totusi timp de discutat si de luat o hotarare potrivita evenimentului.
Fiind vorba de Adunarea Generala care are ca obiectiv si alegerea noului CD, se cuvine sa participe un numar cat mai mare de membrii ai asociatiei. In acest context cred ca este necesar sa stabilim o locatie cu accesibilitate cat mai facila pentru membrii asociatiei din toata tara. Desi locatiile de la Marea Neagra sunt potrivite pentru intalniri, in perioada Rusaliilor din acest an inca nu este un sezon potrivit pentru a sta pe litoral 7-10-12 zile, litoralul in aceasta perioada este pentru 2-3 zile. Ori pentru membrii asociatiei din multe zone ale tarii este cu totul nerentabil sa parcurga un drum atat de lung cu rulota/autorulota pentru doar 2-3 zile petrecute pe litoral. Sper sa avem o analiza serioasa asupra acestui aspect si sa luam decizia potrivita, in interesul intregii asociatii.
Cu respect.
Ioan Sturz
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Mesaj de Marius Dulcu »

Buna seara!
Da, colegul Ioan are dreptate. Eu mi-as dori foarte mult sa particip la o intalnire a clubului, mai ales ca nu am fost niciodata. Insa din Timisoara este un drum taaare lung ... Stiu ca sunt multi membrii din zona aceea (Bucuresti), insa ar trebui organizat undeva in centrul tarii, daca se doresc multi participanti.
De exemplu zona Sibiu, Alba, chiar Hunedoara, de ce nu. Nu am vazut nicio propunere de genul acesta.
Deoarece sunt la inceput de drum in acest domeniu, nu as putea recomanda o locatie anume, insa incerc sa ma interesez.

Daca tot serbam centenarul, am putea propune o locatie in zona Alba Iulia, un oras foarte frumos cu foarte multe de vizitat.
Fendt Saphir 495
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

Sau in Judetul Hunedoara, Camping Costesti, o locatie cu o incarcatura istorica enorma. Este in apropierea cetatilor dacice, cea mai apropiata fiind Sarmisegetusa Regia.

Camping Costesti
Orăștioara de Sus
0727 496 535
https://goo.gl/maps/arLctZw84V62
Fendt Saphir 495
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

Vizitarea cetatilor dacice (Sarmisegetusa, Blidaru si Costesti) se poate face intr-o zi, maxim doua. De asemenea se poate vizita celebrul Arsenal Park din Orastie, o veche unitate militara, transformata intr-un parc de distractii interesant. Tot aici avem si Arsenal Aqua Park.
Si bineinteles, pentru iubitorii de natura, nenumaratele trasee turistice.
Fendt Saphir 495
Munteanu Sanda
Membru forum
12
Oras: SIBIU
Data nasterii: 15 Feb 1967

Mesaj de Munteanu Sanda »

Buna ziua, sunt de acord cu Sturz si Duicu , In urma se alegea o locatie accesibila pentru toti.!Prin vot.
Sanda si Victor Munteanu Sibiu
tel.0744-930614
Logan+Beyerland Vitesse 380
Munca e buna cu conditia sa nu-ti ocupe prea mult din timpul liber
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Foarte bine la mare, dar si mai bine (daca tot e apa rece!) in Hunedoara, ori in alta parte a tarii (principalul criteriu fiind, bineinteles, interesul si usurinta accesului pentru toata lumea).

Daca e sa votam, dintre cele doua propuneri as vota Costesti (a se observa ca pentru mine e tot departe, dar oferta de obiective vizitabile este mai bogata).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Am fost de 1 Decembrie in ,,Centrul Tarii,, la Fagaras,am avut intalnirea traditionala de Paste la Intorsura Buzaului (participanti din Bucuresti...Ploiesti...Constanta...Vaslui...Bacau...Galati) unde nu am fost onorati cu prezenta dumneavoastra...Ion Strurz sau domnul Dulcu.
E buna locatia de la mare,unde incap multe echipaje si pretul este accesibil.
PS.Am fost anul trecut la Costesti si mai mult de 20 de echipaje ingramadite nu incap.
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns