Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Pentru acest weekend este cineva inetresat de o iesire undeva in jurul Bucurestiului ?
Cu siguranta sunt destui care nu au iesit iarna si ar fi cam prima iesire de anul asta.
Va astept cu propuneri.
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Salutare tizule,eu propun Ciocanesti,Jud.Dambovita,in ultimi ani a fost una dintre cele mai reusite intalniri care a strans de la an la an rulotisti din ce in ce mai multi,chiar nu stiu de ce nu a propus nimeni anul acesta o intalnire la aceasta locatie.O a doua varianta ar fi Iepuresti-Giurgiu acolo inca nu am mers,dar niciodata nu este tarziu
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Terecoasa Adrian scrie: ↑03 Apr 2018, 22:04
Salutare tizule,eu propun Ciocanesti,Jud.Dambovita,in ultimi ani a fost una dintre cele mai reusite intalniri care a strans de la an la an rulotisti din ce in ce mai multi, chiar nu stiu de ce nu a propus nimeni anul acesta o intalnire la aceasta locatie.
O a doua varianta ar fi Iepuresti-Giurgiu acolo inca nu am mers, dar niciodata nu este tarziu
N-a propus nimeni pt ca BUSU :) nu s-a decis in martie daca vine sau nu primavara ...
La Iepuresti este inundat momentan si pozele pe care le am vazut pe facebook de la George Marius .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am vorbit cu Serban si putem merge la Ciocanesti.
Era una dintre variantele mele dar nu am vrut sa spun nimic pana nu aveam acordul lui.
Deci, eu unul voi merge la Ciocanesti pentru ca Busu a aranjat cu vremea sa fie buna.
Din cele discutate cu Serban pretul pentru tot weekend-ul este de 45RON/echipaj . Banii stransi vor fi ca de obicei donati asociatiei de copii din localitate.
Cei care vor veni doar cu masina vor plati 10RON.
Pentru orice fel de alte detalii va stau la dispozitie.
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Tizule, suntem pregatiti pentru iesirea din acest sfarsit de saptamana de la Ciocanesti,berea este pusa la rece,in afara de noi,mai sunt si alte echipaje prezente la aceasta intalnire ca vad ca nu s-a mai inscris nimeni,ma gandesc ca te-au sunat pe tine,oricum eu spun prezent la aceasta intalnire indiferent de vreme.Vant din spate!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro