sfat reparatie rulota

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mihai Pop
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1974

sfat reparatie rulota

Mesaj de Mihai Pop »

Salutare , un prieten al meu incantat de viata de rulotist a cumparat de curand o rulota Hoby din 2000 . Va deveni in curand si colegul nostru de club si isi doreste sa foloseasca rulota cat mai mult si cat mai repede insa are nevoie de un ajutor de la noi : rulota lui a fost lovita in coltul din fata stanga si a fost reparata ( peticita ) destul de neprofesional si doreste sa ii dam sfaturi pentru depanatori de caroserii . Eu il cunosc pe Sandu Toma dar care posibil ca este plecat in concediu caci are tel inchis si pe Tabra Costin dar este angrenat intr-o lucrare destul de mare si va trebuii sa mai astepte destul de mult timp si nu mai are rabdare ... trece sezonul . Eu sunt dispus sa ii duc rulota si la 100 -150km de Bucuresti si sa o las acolo pentru reparatii daca stiti pe cineva de incredere . Va multumeste anticipat si incantat de rulotistii care posteaza pe acest forum .
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: sfat reparatie rulota

Mesaj de Radu Pascu »

Postati niste fotografii.
Reparatia se poate face la Brasov, la service-ul unde lucrez.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , puteti lua legatura cu Liviu Dumitru de la Ploiesti ,acesta se ocupa cu reperatii la rulote si face lucrarea destul de profesional ....
Tel. 0740413068. Bafta
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Nicu Iancu
Membru forum
17
Data nasterii: 05 Iul 1967

Mesaj de Nicu Iancu »

Radu Pascu scrie:Postati niste fotografii.
Reparatia se poate face la Brasov, la service-ul unde lucrez.
Aveti service pentru rulote in Brasov? Faceti si suduri in plastic ABS ( suduri cu aer cald nu chimic) ????? Ma intereseaza la rulota mea !
Multumesc ! Astept un raspuns !
Va doresc tuturor "TRASEE MINUNATE"!
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Lucrez la unul dintre cele mai mari ateliere service din Brasov, multibrand, multicategorie, si am facut reparatii diferite (gaz acreditat Thruma, electric, mecanic,caroserie) la RV-uri. Cat despre lucrul in materiale plastice si compozite, toate lucrarile se fac profesional la o firma specializata colaboratoare, tot din Brasov, Aerocompozite SRL. Toti lucratorii de acolo provin din industria aeronautica, in special de la fabrica de avioane din Ghimbav.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
ionutcostache
Membru forum
11
Data nasterii: 01 Ian 1970

Mesaj de ionutcostache »

In Bucuresti si imprejurimi ofer servicii de reparatii, intretinere, montaj rulote, autorulote, accesorii. Reparatii structuri, infiltratii, panouri plastic, vopsitorie.
Instalatii sanitare si electrice, reparatii, modificari, extensii, panouri solare, etc.
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................

Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
Liviu casaneanu
Membru forum
11
Data nasterii: 30 Mai 1980

Mesaj de Liviu casaneanu »

Am si eu o rulota si vreau sa o repar la Brasov. Vreau un tel. de contact.
Multumesc, astept raspuns.

Va rog sa va conformati mesajului de atentionare trimis pe mesageria privata. Respectati modul de scriere a mesajelor din forum. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
Tel: 0744 859 823
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

La noi , orice reparatie, reprezinta o noua provocare !
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Andrei Mustea
Membru forum
3
Oras: Bistrita
Data nasterii: 23 Oct 1986

Mesaj de Andrei Mustea »

Sper să nu luați în nume de rău faptul că doresc să fiu autodidact să încerc să fac singur reparația la plafonul rulotei mele Sprite Classic 400EK, la care i-am agățat acoperișul și S-A RUPT TABLA cam 50cm de la horn înspre spate.

Interesant este că s-au creat puține franjuri, aproape zici că e tăiată cu foarfeca.

Întrebarea și sfatul pe care îl cer este:
- Care ar fi pașii/materialele, respectiv soluția de lipire/etanșare recomandată?

Vă mulțumesc!
Rulota Sprite Classic 400EK 1998
Auto Nissan X-Trail T31 Facelift
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

În primul rand ar trebui postate niște fotografii.
Dar în principiu se începe prin repararea polistirenului care precis este afectat. Asta în cazul în care scheletul din lemn nu a fost afectat. Dacă sunt afectate și baghetele de lemn, acelea trebuiesc reparate primele. După ce interiorul planșeului este reparat se îndreaptă tabla pe cât este posibil. Dacă este „zdrențuită” mai b ine se decuprează.
Urmare în episodul viitor.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Andrei Mustea
Membru forum
3
Oras: Bistrita
Data nasterii: 23 Oct 1986

Mesaj de Andrei Mustea »

Salutare, de nervi doar aceste 2 fotografii am făcut.
În mod surprinzător polistirenul nu este afectat, doar placajul pe o suprafață mică de vreo 4 cm2, unde am observat și niște cabluri date cu bandă izolatoare ce nu sunt afectate.

Fiindcă în 4 zile vom pleca la mare, am procedat la o primă reparație de urgență care timpul va demonstra cât de temporară sau permanentă va fi :

- curățat tabla cu alcool izopropilic;
- curățat lemnul, suflat, uscat cu feonul;
- îndreptat tabla cu flex unde e cazul;
- pus bandă lată de protecție să nu murdăresc mai mult decât trebuie;
- aplicat soluție Soudal Aquafix cât mai adânc sub tablă, apoi mai aproape de tăietură, astfel încât când le închid să iasă soluția afară;
- aplicat o bandă lucioasă de protecție pe o bucată de parchet, pt ca atunci când am așezat-o peste lucrare (și am pus greutăți) să nu se lipească de parchet, să o pot dezlipi cu ușurință.

Voi trimite poze cu rezultatul.

PS: AQUAFIX este un izolant plasto-elastic cu aderenta pe orice suprafata chiar umede sau sub apa. Ideal pentru reparatii de urgenta sau ca izolant obisnuit pe vreme ploioasa. Este gata de lucru si se aplica usor cu ajutorul unui pistol de silicon. (fișă tehnică Soudal Aquafix)
Rulota Sprite Classic 400EK 1998
Auto Nissan X-Trail T31 Facelift
Scrie răspuns