Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Toma Antonio
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 30 Ian 1965

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de Toma Antonio »

Buna ziua si bine v-am gasit! Sunt un pasionat al rulotelor de foarte mult timp dar abia acum sase ani am reusit sa dau curs acestei pasiuni. Sunt membru cotizant al asociatiei ClubRV cred ca din 2015 dar din motive obiective nu am avut niciodata placerea de a participa la activitatile desfasurate. As dori ca de anul acesta sa pot fi aproape de aceasta frumoasa comunitate a rulotistilor. Va multumesc!
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Salut si bun venit! :welcome1:
Vacante placute si drumuri bune!
zb_trailer2
Autorulota Dethleffs Just 90
AdrianStioiu
Membru forum
7
Data nasterii: 29 Dec 1990

Mesaj de AdrianStioiu »

Bine v-am gasit! Mi-a incoltit in minte ideea de a detine o rulota pentru a-mi facilita iesirile in natura. O sa citesc cu interes toate recomandarile voastre.
chiș cosmin
Membru forum
7
Oras: Sighetu marmatiei
Data nasterii: 05 Mar 1974

Mesaj de chiș cosmin »

:geek_caravan: Buna ziua, sunt Chis Cosmin din Sighet Maramureș. Sunt căsătorit , avem 3 copii și rulotim de cam 4,5 ani. Momentan avem o autorulota Renault challenger eden 312 din 2006 cu motor de 3000 cm.
Braslasu florin
Membru forum
7
Data nasterii: 30 Iul 1985

Mesaj de Braslasu florin »

Va salut !
Sunt Florin din Bucuresti, casatorit ,avem 2 baietei ,de curand posesorii unei rulota Tec King si ne pregatim intens pt prima iesire .

multa sanatate doresc tuturor si mulțumesc că m-ați primit in grupul dumneavoastră!
Marius Bogdan Caprariu
Membru forum
7
Data nasterii: 02 Iul 1981

Mesaj de Marius Bogdan Caprariu »

Pai sa ma prezint si eu, am 36 de ani, locuiesc undeva in Bucuresti.
Am o sotie minunata, un prichindel de un an si o catelusa golden retriever.
Datorita faptului ca suntem un pic spalati pe creieri de orasul asta si ca vrem din cand in cand sa ne gasim linistea in natura, mai ales pentru copil, am inchiriat pentru vara asta o autorulota pentru o excursie de 15 zile in tara.
Nu am nici cea mai mica idee ce inseamna rulota/autorulota, dar suntem siguri ca o sa fie minunat.
Daca o sa ne placa (cu siguranta ca da :) ), ne gandim sa achizitionam o rulota, si am inceput deja sa caut informatiile necesare aici, pe forum.
Dragos Ghita
Membru forum
7
Data nasterii: 13 Noi 1971

Mesaj de Dragos Ghita »

Buna ziua dragi colegi!
In primul rand imi cer scuze ca nu am facut prezentarea pana acum, insa, din motive bine intemeiate nu am reusit realizez acest aspect.
Eu Dragos si sotia Elena suntem din Bucuresti, pasionati de natura si abia asteptam sa iesim alaturi de voi.
In ceea ce priveste ,,Batrana Rulota'' se numeste Elddis, a fost achizitionata de curand si va fi purtata ca vantul si ca gandul de un Suzuki Vitara.
Pana acum iesirile in natura erau la cort, de acum alt confort!
Zile frumoase si insorite sa aveti!
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

AdrianStioiu, chiș cosmin, Braslasu florin, Marius Bogdan Caprariu, Dragos Ghita - fiti bineveniti!

Achizitia (sau chiar si inchiriatul - asta asa, de preludiu) unei rulote/autorulote este o decizie care poate schimba viata unui om - nimic mai placut decat sa stii ca, in orice moment liber pe care l-ai prins, ai agatat rulota (pe care ai avut timp, in prealabil, s-o echipezi cu toate cele necesare unei excursii) si ai fugit la plimbare; nu-i nevoie sa parcurgi mii de km (sa ai senzatia ca da, ai realizat ceva, ai vazut locuri minunate despre care altii poate nici macar n-au auzit/citit!), ajunge sa te repezi intr-un we chiar si la niste zeci de km, sub o poala de padure si sa petreci niste ore tihnite, in ciripit de pasarele si fosnet de frunze (iar daca mai ai noroc si de un izvoras care sa susure si de o noapte senina, te-ai incarcat!), ca viata are, dintr-o data, alt gust.

Si bun venit si celor care s-au prezentat in paginile anterioare, plus urare de curaj pentru cei ce nu s-au decis inca sa se prezinte (sau poate ca nici nu s-au inscris pe forum - hai, poftiti, intrati!).
(...)
Tucson, Avento
Florin Popoviciu
Membru forum
7
Oras: Oradea
Data nasterii: 04 Mar 1979

Mesaj de Florin Popoviciu »

Salutare tutoror!

Ma prezint si eu. Sunt Florin, am 39 de ani si sunt din Oradea. Pasionat de natura si de calatorii. Am dat intamplator peste acest forum si acesta frumoasa comunitate, fiind in cautarea informatiilor pentru transformarea unei utilitare in autorulota.

Sa aveti parte de aventuri frumoase!
Galin George
Membru forum
7
Oras: Buzau
Data nasterii: 26 Sep 1960

Mesaj de Galin George »

Cu respect
Suntem o familie de tineri pensionari,(George si Viorica) GALIN, 58 ani, din Pietroasele,jud. Buzau si de curând am achizitionat o rulota Aby, pe care incercam sa o inmatriculam. Din tinerete am visat sa avem o rulota cu care sa mergm in toata tara si se pare ca visul se va implini in acest an. Asteptam cu nerabdare prima iesire in natura.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bun venit pe forum.
:welcome1:
Autorulota Dethleffs Just 90
Iuliana Trocan
Membru forum
7
Oras: Petroșani
Data nasterii: 11 Noi 1968

Mesaj de Iuliana Trocan »

Bine v-am găsit dragi prieteni rulotiști și autorulotiști ! Vă mulțumim că ne-ați acceptat în rândul vostru! Noi suntem familia Trocan , Adrian (51 ani) pensionar și Iulia (49 ani ) casnică .Suntem din Petroșani jud.Hunedoara și deținem de curând o rulotă Avondale Avocet din 2003 agățată de un Ford Galaxy.Suntem iubitori de natură , schi și pescuit .Vă dorim tururor să aveți drumuri bune ,fără incidente și vacanțe frumoase alături de cei dragi în "căsuțele " voastre pe roți .Să ne vedem sănătoși pe traseele și campingurile țărișoarei noastre și de ce nu și în afara ei !
Scrie răspuns