Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Deocamnmdata nu am rulota intentionez sa cumpar am un daster 1,6 tractiune fata si astept sfaturi de la membri ce rulota sa iau pt 3 persoane si orice alte sfaturi.
Multumesc
Pe 1-06-2018 pun dosarul de pensionare.
Suntem Sorin si Vera,locuim la 12 km de Ploiesti si de 10 ani avem o rulota Kip Grey Line 34 care ne-a facut sa ne simtim liberi si independenti. Ne plac calatoriile si pescuitul.
030.jpg (71.12 KiB) Vizualizat de 1331 ori
Speram sa ne intalnim cat mai curand,acum ca s-a terminat si codul portocaliu de ninsoare.
Buna! Suntem Cristian si Stefania Stoica, si avem 2 copii minunati. Ne mindrim cu o rulota hooby 430 si un opel astra h 1.7 cdti. Impreuna ne dorim multe iesiri si amintiri cat mai placute.
Suntem din Valea Dragului jud. Giurgiu
Salut. Bine v am gasit . Ma.numesc Stefan si sunt proaspat posesor de rulota Elddis de care abia astept sa ma bucur impreuna cu sotia si fetita mea micuta . Ma bucur ca exista acest forum!!
Salutare tutoror!
Eu sunt Cristi, din Slobozia, 39 de ani, cu sotie si copil (baiat), visam la rulota de un an de zile, si speram ca in viitorul destul de apropiat (o luna) sa ne achizitionam o rulota de familie.
Sper sa ne vedem anul acesta.
Toate cele bune!
Nu sunt un "rulotist" neaparat, insa am o rulota, Beyerland Vitese 400/2, din anul 1993. Masina tractoare este un LR Discovery 2 din 2004. M-am inscris in acest forum pentru ca imi planuiesc ceva excursii, si am cateva probleme cu rulota pe care mi-as dori sa le rezolv.
Sunt din Oradea.
A! Inca ceva. Motivul existentei rulotei in fata casei, este pescuitul.
Bine ati venit in randul nostru ! Pentru informatii va rugam sa cautati pe forumul nostru si daca nu ati gasit ce cautati, va rugam sa intrebati si sigur veti primi raspunsuri de la membrii forumului.
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301