Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua,
Ma numesc Badea Cristian, casatorit si suntem din Bucuresti.
Avem o rulota Hobby 430 pe care am tractat-o doi ani cu Dacia Logan 1,5dci, iar de acum o vom tracta cu un Land Rover Freelander TD4.
Iubim si respectam natura, suntem pasionati de drumetii si vrem sa iesim cat mai mult cu rulota.
Cu respect
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Salutare tuturor.
Multumesc pentru accept.
Ma numesc Valentin, locuiesc in Focsani si intentionez sa cumpar o autorulota cu care sa ma plimb prin lume impreuna cu familia mea. Am un buget mic la dispozitie, dar cu putin noroc si cu multa rabdare cred va voi gasi ceva potrivit. M-am inscris in club pentru ca pot invata din experienta altora si imi pot face noi prieteni. Urmaresc si rubrica de vanzari in speranta ca voi gasi o autorulota potrivita.
Va salut,
Ma numesc Popescu Sorin-Stefan,60 ani,medic,casatorit,fata de 17 ani.
Posed o rulota Eriba Triton,1980,tractata cu un Subaru Forester,2006.
Sunt iubitor de natura,drumetii si nu agreez tehnologizarea agresiva,fiind un adept si un nostalgic al vremurilor mai linistite si mai putin poluate din toate punctele de vedere.
Multumesc pt.primirea in colectivitatea CLUBRV
cu respect ,
S.Popescu
Buna ziua! Numele meu este Doru Popescu, sunt pensionar, din Arad si intentionez sa-mi cumpar o autorulota care sa-mi satisfaca macar unele dorinte, adica sa fie peste sapte metri lungime, trei sau patru locuri de dormit, clima, incalzire.... Nu am experienta in asa ceva dar sunt receptiv la tot ce inseamna informatie. Studiez internetul pentru a alege,dar cred ca experienta colegilor din club este mult mai vasta si astept din partea dumneavoastra ...sfaturi!
Bun venit!
Cu o autorulota mai mare de 7 metri este greu sa gasesti locuri unde sa o parchezi, campezi, sa intorci pe un drum de munte (cand te raracesti prin coclauri), in unele campinguri nu puteti intra (ex. Camping Babou Maramures).
Eu am una de 5.5m si ma uit sa o schib cu una de 5m.
Incalzire au toate autorulotele, clima se poate instala si dupa. Pentru o “cutie” mare (7m) creste consumul de gaz pentru incalzire sau de current pentru raciere.
Acum depinde unde veti campa mai mult, camping sau offcamping. Pentu camping aveti curentul aproape, pentru offcamping o sa fie nevoie de generator pentru aerul conditionat.
Autorulota Weinsberg CaraBus 600K - Fiat Ducato
Robert Moga
0722194730
robert_moga@yahoo.com