Locatia of camping - legala pe care am s-o prezint in continuare este una deja cunoscuta de multi rulotisti .
S-a mai mers aici , dar nu s-a prezentat locatia pe forum ...cu detalii .
La initiativa lui Cristi Stoica (Buc) , am ajuns la Magureni, jud . PH in acest weekend .
Locatia este la cativa km de Dn1 ... se merge spre Floresti (PH) apoi Magureni (PH) si dupa ce ati trecut de raul Provita , gasiti mai multe locuri de campare unde incap multe echipaje .
De la Bucuresti sunt 100km de la Ploiesti nici 20 cred ...
Eu am sa-l indic in linkul de mai jos exact pe cel unde am campat ( ma refer la loc ) , insa atat mai sus cat si mai jos mai erau diversi "turisti " la gratar...locul fiind amenajat de autoritati special pt. picnic .
Se poate duce gunoiul la tomberon , fiind mai multe tomberoane / pubele mari in zona de-alungul vaii ....
Am facut un traseu cu bicicleta , ocazie cu care am observat ca sunt si mai sus banci si respectiv gratare , special amenajate / montate pt activitatea de picnic .
Locul este aici
https://www.google.ro/maps/place/45%C2% ... 25.7180037
Cristi Stoica probabil ca ne va arata ( indica ) de unde luam apa..el stie mai bine.. eu am venit cu apa la purtator ... dar era apa in zona .
Singurul minus pe care-l vad ar fi ca era cam prost semnalul GSM ...in rest numai de bine ...