Magureni - Prahova - loc campare

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Locatia of camping - legala pe care am s-o prezint in continuare este una deja cunoscuta de multi rulotisti .
S-a mai mers aici , dar nu s-a prezentat locatia pe forum ...cu detalii .

La initiativa lui Cristi Stoica (Buc) , am ajuns la Magureni, jud . PH in acest weekend .

Locatia este la cativa km de Dn1 ... se merge spre Floresti (PH) apoi Magureni (PH) si dupa ce ati trecut de raul Provita , gasiti mai multe locuri de campare unde incap multe echipaje .

De la Bucuresti sunt 100km de la Ploiesti nici 20 cred ...

Eu am sa-l indic in linkul de mai jos exact pe cel unde am campat ( ma refer la loc ) , insa atat mai sus cat si mai jos mai erau diversi "turisti " la gratar...locul fiind amenajat de autoritati special pt. picnic .

Se poate duce gunoiul la tomberon , fiind mai multe tomberoane / pubele mari in zona de-alungul vaii ....

Am facut un traseu cu bicicleta , ocazie cu care am observat ca sunt si mai sus banci si respectiv gratare , special amenajate / montate pt activitatea de picnic .

Locul este aici

https://www.google.ro/maps/place/45%C2% ... 25.7180037

Cristi Stoica probabil ca ne va arata ( indica ) de unde luam apa..el stie mai bine.. eu am venit cu apa la purtator ... dar era apa in zona .

Singurul minus pe care-l vad ar fi ca era cam prost semnalul GSM ...in rest numai de bine ...
Fişiere ataşate
20171022_091028.jpg
(10.55 MiB) Descărcat de 419 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Re: Magureni - Prahova - loc campare

Mesaj de Stoica Cristian »

Locul de unde se ia apa este aici:
https://www.google.ro/maps/@45.0652547, ... 312!8i6656
El este cam cu 1km inainte de a ajunge la locatie.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim @ Cristi !
Am inteles de la colegi ca apa de acolo e de izvor si este potabila .

Locul mi-a placut pt. ca nu este circulat de multe masini si mi se pare mai bun decat Valea Cerbului /Busteni/PH pt. ca este mai accesibil...mai usor abordabil inclusiv d.p.d.v. al traficului .

Din km. in km. am observat cate 3 pubele de 1000L .

Alte foto...

OF topic / De acolo ...duminica seara am plecat la Therme Balotesti /IF unde n-am avut probleme de parcare comparativ cu Aquapark Cozia Calimanesti /VL unde am fost (saptamana trecuta ) de la inceput avertizat ca n-am voie sa raman sa dorm acolo ...in parcarea lor . M-au primit si acolo , dar mi-au pus in vedere ... treaba asta .
Fişiere ataşate
20171021_221039.jpg
(7.21 MiB) Descărcat de 323 ori
Stoenescu Mihnea Viorel
Membru forum
9
Data nasterii: 12 Aug 1951

Mesaj de Stoenescu Mihnea Viorel »

In calitate de turist cu oarecare vechime la camparea in aceasta locatie (inca mult inainte de a poseda rulota), doresc sa fac cunoscute cateva aspecte:
In zonele amenajate de catre autoritatile locale pentru campare este permis acest lucru in orice zi a saptamanii incepand cu 01. oct. (nu sunt chiar sigur de exactitatea datei) pana la 01. mai (aceasta data este sigura). In interiorul acestui interval, camparea, popasul sunt permise numai in weekend-uri. Prin hotarare a Consiliului Local, in zilele (perioada) in care camparea este permisa, este interzis accesul animalelor la pascut (pasunarea se face in alte locuri). In rest, Asociatia locala a crescatorilor de animale are exclusivitate la folosirea terenului pentru pasunat.
Autoritatile locale controleaza respectarea celor de mai sus prin salariatii postului local de politie. Masina Politiei patruleaza de cel putin 2 ori/zi si vegheaza totodata asupra sigurantei turistilor campati sau in popas. (Aceste prevederi le stiu dintr-o discutie, amicala pot zice, cu seful de post).
Un izvor cu apa foarte buna (la cateva sute de metri - distanta depinde de locul unde ai campat) se afla pe drumul forestier care se face in stanga, la ruina asa-numitei "casa neterminata a pocaitilor".
Alt izvor (cu debit redus) se afla mai sus, dupa parasirea asfaltului, la cumpana apelor (de acolo drumul incepe sa coboare spre Iedera), in curba, pe dreapta.
Ca si divertisment, amintesc de o serbare a motociclistilor intrata in traditia locala. Ea are loc in primul weekend din luna iunie. Spatiul situat in stanga DC115B (dotat cu iluminat si posibilitatea conectarii la reteaua de curent) este afectat pentru aceasta manifestatie. Autoritatile amplaseaza (la podet) bazine cu apa potabila dotate cu robinete si dus. Platforma se umple de corturi. Se serbeaza in toata regula, cu muzica live, tonete cu mancare si bauturi, chioscuri cu mese. Sistemul este cu autoservire si plata se face cu fise cumparate la o toneta - casierie. Are loc si mult-asteptata defilare prin localitate, in cadru organizat, a bikerilor. (Intr-o astfel de ocazie am cunoscut eu localitatea Magureni si am trecut-o pe lista destinatiilor pentru campare situate la o distanta rezonabila de Bucuresti.)
Daewoo Cielo B-53-UMI. Rulota ELDDIS WISP 350/2 inmatriculata B-69-YMZ
tel: 0722400832
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Momentan locatia nu mai este accesibila.O viitura produsa ieri pe paraul ce vine de sus dintre dealuri a deteriorat ultimul podet de beton si a dislocat asfaltul.Accesul auto nu mai este posibil.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Am informatii ca apele s-au retras si totusi nu este impracticabil.Maine verific si fac poze pentru clarificare.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salut Florin ! Iti multmim pt ca ne ti la curent cu locatia !

Chiar ma gandeam sa facem o iesire off camping la Magureni (PH ) sau alta locatie pana in Paste ...
La Iepuresti de asemenea e inundat ...
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Se poate ajunge la locatie fara probleme.Drumuri bune si distractie placuta!In ciuda vremii au fost prezenti colegi zilele trecute.
Scrie răspuns