Off camping sau on-camping pe Limnos

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
boarescuvlad
Membru forum
14

Off camping sau on-camping pe Limnos

Mesaj de boarescuvlad »

Helo lume!
Intrebare de baraj! Ati fost careva pe limnos? Vreau sa ma duc la vara cu familionul (nievasta, prunca si caine) pe Limnos. Vreau niste indicatii: cum e pe ferry cu rulota la imbarcare si debarcare, ce campinguri stiti, ce locuri de campare off-camping?
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Off camping sau on-camping pe Limnos

Mesaj de Lupu Ciprian »

N- am fost pe Lemnos, insa pot sa-ti spun ca pe ferry te inghesuie de nu se poate ...
Noi am zgariat rulota acum 2 ani putin cand am f. pe Thassos... din pacate ...
Am fost cu ferry din Keramoti si l-au inghesuit pe Ciprian Rosca in fata unde este trapezoidala forma vasului ....spre iesire... la plecare a fost greu DAR nu a fost grav s-a atins putin ... ( zgariat ) .
Eu evit sa mai merg cu ferry, desi ma tenteaza noua oferta "camping au bord " traversare Italia -Grecia ... ( se poate sta in camper ) cu acces la dus si curent 220 v .

Oricum ce vrei tu "te sare" de 1000 ron in bani romanesti plimbarea pe vapor cu Rv ... ca buget ...
La fel si pe Samotrace undeva spre 100 eur care e mai aproape ... ma refer la pret pe un singur sens... poate ne spune Ciocan ...MArian .
Asa mi-a spus Gigi Catalin acum 2 sapt. cand am discutat la Valea Cerbului despre Samotrace ( off camping ) .. el a fost de 3-4 ori ... ca si Marian Ciocan de altfel ... coleg de aici din ClubRV .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
boarescuvlad
Membru forum
14

Mesaj de boarescuvlad »

eu am facut un calcul estimativ la sf de mai inceput de iunie si iesea 250 eur dus intors cu toate catrafusele. o sa fac un zbor pana acolo in martie si vad unde stau peste noapte si vorbesc cu oamenii din zona sa vad ce gasesc in materie de camping sau off. nu stiu care e legislatia la ei ca eu as merge aproape de o localitate ceva si sa las rulota pe malul marii si sa ma pot plimba linistit pe acolo sa vizitez ca vreau sa stau cam doua saptamani da mai vad eu pana la momentul T0
Marian Ciocan
Membru forum
13
Oras: Rudeni ,Ilfov
Data nasterii: 09 Sep 1968

Mesaj de Marian Ciocan »

Pe Samotrace ferry costa 130 euro pe sens dar merita toti bani ..campingul e 10 euro pe zi incepand de anul trecut cand a intrat in administrarea unui privat (pana anul trecut a fost free)..
Eu am trecut de multe ori cu ferry dar niciodata nu am atins rulota ....si nu tine de indemanarea mea intodeauna am fost ghidonat de cei de pe ferry ....
Anul acesta in iunie la sfarsit vrem sa ajungem pe LESBOS prin Turcia ...dar inca suntem la stadiu de planificare ....Suntem doua echipaje deocamdata ...daca sunt doritori pentru perioda 20 iunie :15 iulie pentru un circuit Turcia Grecia va rog PM
Fendt Saphir 470 +Vito v220cdi
tel 0765255511
Scrie răspuns