La poalele Munților Suhard, în Camping Bucovina

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

La poalele Munților Suhard, în Camping Bucovina

Mesaj de Florin Smolnicki »

La o săptămână după ce ne-am întors din pelerinaj de la Cacica, am hotărât să plecăm în vizită la Adrian. Zis și făcut.

Imagine

Pe 22 august, soseam în Vatra Dornei. După mici cumpărături,

Imagine

Imagine

am ajuns la Camping Bucovina.
Deși Adrian era foarte ocupat, lucra la noua clădire unde urmează să fie amplasate dușurile și toaletele campingului, ne-a primit cu multă căldură, și-a făcut mereu timp ca să ne stea discret la dispoziție cu tot ce aveam nevoie!!!

Imagine

Imagine

Boiereală, la maxim!!!

Imagine

Am avut parte în fiecare zi de aceste peisaje superbe.

Imagine

Imagine

A doua zi, la plimbare, dimineața devreme, prin Dorna Candrenilor.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Caprele vecinului lui Adrian:

Imagine

Imagine

Imagine

Pentru că un coleg de-al nostru nu a găsit campingul (deși putea să dea un telefon pentru informații), îi pun la dispoziție aceste fotografii cu intersecția și drumul spre Camping Bucovina.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La plimbare prin stațiunea Vatra Dornei – Perla Bucovinei
La piață, în magazinele de lactate, găsiți cea mai mare varietate și cea mai bună brânză din lume, cașcaval (simplu sau afumat), lapte, smântână, mozzarella, telemea, caș de oaie, brânză la burduf, unt de casă etc: O NEBUNIE!!!

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La o prăjiturică, în renumita cofetărie Bristena despre care v-am povestit în articolele mele din revistă.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

În vizită la alți (vechi) prieteni rulotiști.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pregătirea afinatei:

Imagine

Imagine

Imagine

Seara, la o pălincuță oferită de Adrian, în cortul rulotei lui (tocmai a scos mașinile din cort, ca să ne facă loc):

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Joi, pe 24 august am avut, pentru prima dată după o vară lungă, temperaturi sub 0 grade.

Imagine

Imagine

Am fost în vizită la Florin, un alt coleg rulotist.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Și apoi, în vizită la Domnul Vladimir.
O frumoasă întâlnire cu domnul Vladimir, cu colegii noștri din București: doamna Geta și domnul Cristian.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La întoarcerea spre Vatra Dornei, am zărit plute ancorate la malul râului Bistrița. Am crezut că nu este adevărat!!! Am călătorit în timp!!! Poate cu câteva sute de ani în urmă. Sau mai mult???

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Spre lectură:

http://www.monitoruldedorna.ro/?p=1566

http://www.monitoruldedorna.ro/?p=102577

Iată - pe scurt - ce obiective turistice se pot vizita în Țara Dornelor. Sunt foarte aproape de Camping Bucovina. Fotografiile le-am făcut la o pensiune din Vatra Dornei.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Încercarea de a urca pe Vârful Oușorul. Nu am reușit, venea seara, dar a fost frumos.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

După-amiaza am primit oaspeți de seamă, la rulotă.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Plimbarea de seară (pe când ne plimbam am primit o invitație de la două doamne: să venim a doua zi la o cafea, toată familia):

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pe când ne jucam cu caprele,

Imagine

a venit stăpânul (alt vecin al lui Adrian) și le-a luat acasă. Am intrat în vorbă cu vecinul și am aflat că este sculptor. Ne-a dus la el acasă și ne-a arătat această minunăție la care lucra:

Imagine

Imagine

Imagine

Seara s-a încheiat într-un mod minunat, la grătar, cu povești la un pahar de vorbă și de vin roșu.
Mulțumim Adrian, Ella și Nora!!!

Imagine

În ziua următoare am plecat după ciuperci. Nu am găsit niciuna.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Am revenit la camping

Imagine

Imagine

Cu puțin timp înainte de a pleca, Adrian ne-a arătat sera.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ne-am luat la revedere și ne-am îndreptat spre alte zone din frumoasa noastră Bucovina.

Imagine

Camping Bucovina este un loc unde îți găsești liniștea, într-o zonă frumoasă, de basm, locație superbă, formidabilă de unde se pot face fel de fel de drumeții: pe muntele Oușorul, 12 Apostoli etc. Campingul oferă condiții de campare foarte bune, are foarte mult spațiu; există loc pentru deversat casetele rulotelor. Sunt trase prize și apă potabilă la robinet pentru fiecare parcelă, campingul are un loc original pentru făcut grătar, sau seara, foc de tabără.
Terenul este mereu proaspăt cosit, cu miros de iarbă fragedă. Adrian și Ella sunt oameni educați, ospitalieri, gazde bune, primitoare și amabile. Copiii se pot juca în voie pe suprafața întinsă a campingului.
Se pot procura produse bio de la gazde sau de la vecini: lapte (de vacă sau de capră), carne, ouă, miere de albine, legume crescute 100 % natural. Știu că Adrian și Ella au mare grijă și pun mult accent pe produsele bio. De exemplu, am primit o roșie naturală, de jumătate de kilogram, dar erau și mai mari de atât, cultivate în sera proprie. Foarte bune la gust!!!
Bine de știut:
Adrian închiriază propria rulotă celor care vin la el și vor să doarmă în rulotă.

Abia așteptăm să revenim în această locație!
+40 749 233 299 (Orange)
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Re: La poalele Munților Suhard, în Camping Bucovina

Mesaj de BaetuCristian »

Salut @Florin Smolnicki, ma bucur mult sa vad iar o prezentare facuta de tine, este ca o marca inregistrata, cu toate detaliile puse la punct. Cunosc zona foarte bine, este deosebit de frumoasa si pentru mofturosi, plina de pastravarii si pensiuni de 4 margarete. Daca tu ai recomandat aceasta locatie, pe langa ceea ce stiu eu despre zona, 100% o sa spun prezent vara asta, daca e sa ne intalnim.
Cu aceasta ocazie o salut si pe Doamna Georgeta si sotul acesteia , ca i-am vazut in poze.
Multa sanatate va doresc, rulotisti de pretutindeni !
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Re: La poalele Munților Suhard, în Camping Bucovina

Mesaj de Florin Smolnicki »

Revin cu o precizare, pentru cei interesați.

Campingul se află aici:

https://www.google.ro/maps/@47.3531692, ... 312!8i6656
+40 749 233 299 (Orange)
Scrie răspuns