Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Intrebarea este daca panoul trebuie sa fie reflectorizant complet sau e bun si cel cu catadioptrii... Am inteles ca doar in Italia este obligatoriu. Peti zice ca in toata Europa e obligatoriu cel reflectorizant...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Si eu stiu ca este obligatoriu in toata Europa !!! am vorbit cu un tip care face naveta in Europa cu platforma dupa el si a zis ca nu a reusit sa treaca niciodata ,,neobservat,,(amendat) atunci cand la pierdut sau i sa furat in parcari (de cateva ori din spusele lui ).E bine sa il ai, ca amenda este mai mare de cateva ori decat costul lui .
Gigi, in Germania, Austria, Olanda, Cehia, Slovacia, nu au fost probleme cu cel cu catadioptrii, am vazut si la altii asa ceva dar cred ca in Italia este obligatoriu cel reflectorizant complet... o sa iau si unul complet dar o sa il pun doar in Italia, Franta... etc... tarile invecinate, pe cel cu catadioptrii pot sa il fure, e ieftin...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Anul asta ne-am planificat vacanta in Slovenia-Italia-Croatia. Din cate am inteles, sau ma rog, din povestile auzite de la colegi rulotisti care au auzit de la alti colegi care au auzit de la cineva :), nu toate panourile reflectorizante pentru suportul de biciclete sunt agreate in Italia. Unii spun ca in legislatia rutiera italiana este mentionat ca doar cele din aluminiu sunt acceptate, altii spun ca doar cele cu catadioptrii, altii doar cele total reflectorizanta, altii mai „documentati” spun chiar ca politia italiana vor sa vada decat panouri Fiamma. Daca cunoasteti problema va rog sa-mi spuneti si mie ce fel de panou sa cumpar, eventual daca are cineva de vanzare...
Multumesc anticipat!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Pai exact asta intrebam si eu, daca ineptia este intr-adevar reala, in sensul ca unele panouri sunt bune in Italia si altele in Spania, ca pretul am vazut ca difera si pe alte site-uri :)
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Păreri și păreri.....
Eu am mers mult si bine si voi mai merge cu un panou reflectorizant Fiamma, băgat în buzunarul special de la husa de bicicletă.Nu m a intrebat nimeni nimic, niciodată. Nu am fost in norvegia, danemarca , suedia cu rulota. Acolo nu stiu.
Vreau sa iau si eu de la Levente dar pe cel ieftin de 49 ron ...logic....
Te anunt ALIN cand imi fac comnda ca sa nu platesti curier daca vrei doar asta .....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mersi Ciprian, dar cred că o sa-l comand pe cel din aluminiu, oricum vreau sa comand mai multe și cred că o sa le iau de la Exis. Analizez ofertele și vad cine are prețul cel mai bun!
Tel. 0748124289