CARAVELAIR NEW LINE - prima mea rulota

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
BUREBISTAAA

CARAVELAIR NEW LINE - prima mea rulota

Mesaj de BUREBISTAAA »

Prima mea rulota. Tin sa va zic ca sunt "tufa de venezia", nu stiu mare lucru despre rulote, iar ceea ce stiu stiu de la voi, iar in acest mod tin sa va multumesc. Am ales o rulota mica, pentru ca am o masinuta - ford fiesta - care nu poate trage (conform talonului) o rulota cu mma mai mare de 750kg. Atasez cateva poze sa vedeti si voi cam cum arata. Nu este prea dotata, dar m-au incantat anul (1998) si mma. Ca dotari are cabina de dus, aragaz, aeroterma, chiuveta, 3 paturi + un hamac, suport de biciclete. As fi atasat mai multe poze, dar, spre rusinea mea nu stiu sa le micsorez...asa ca le-am pus doar pe cele din anuntul de vanzare de pe autovit.
Urmeaza sa cumpar un frigider, o butelie(am luat-o fara), o toaleta ecologica, un sist antibalans si o baterie. Intrebare: ii pot pune baterie? Ea nu este prevazuta cu asa ceva. Daca da, care este sistemul?

Astept, parerile si sugestiile voastre. Dupa cum v-am spus nu stiu mare lucru despre rulote, nici nu am condus pana acum cu rulota, abia marti urmeaza sa imi montez carligul pe masina.

Va multumesc anticipat, numai bine.....
Fişiere ataşate
6568331375[1].jpg
6568331375[1].jpg (26.74 KiB) Vizualizat de 3094 ori
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multe iesiri cu ea !
De montat baterie nu e o problema, toaleta gasesti la Exis sau la Dan Iliescu noua cu 120RON,oglinzi tot acolo 70RON.Antibalansul(care nu ar trebui sa te grabesti cu el, mai intai fa cateva drumuri si vezi cum se comporta), frigiderul si Truma pe gaz te vor costa ceva mai mult, dar nici o grija, le rezolvi incet pe toate.

P.S. Da' halatu' ? Cat e halatu' ??????
Orice problema are o rezolvare practica
BUREBISTAAA

Mesaj de BUREBISTAAA »

Samson scrie:Sa o stapanesti sanatos si cat mai multe iesiri cu ea !
De montat baterie nu e o problema, toaleta gasesti la Exis sau la Dan Iliescu noua cu 120RON,oglinzi tot acolo 70RON.Antibalansul(care nu ar trebui sa te grabesti cu el, mai intai fa cateva drumuri si vezi cum se comporta), frigiderul si Truma pe gaz te vor costa ceva mai mult, dar nici o grija, le rezolvi incet pe toate.

P.S. Da' halatu' ? Cat e halatu' ??????
Mersi pentru raspuns...si pentru urari, probabil ca in week-end voi face prima iesire cu ea....dar sincer sa iti spun nu stiu sa apreciez daca se comporta bine sau nu, pentru ca nu am mai mers niciodata cu rulota. Sunt ca unul care abia si-a luat permisul si face prima iesire cu masina:D....cat despre pret, va las pe voi sa va dati cu parerea si va zic dup-aia cat am dat.....vreau sa vad si parerile voastre....ca am vazut ca sunteti destul de priceputi :)) Numai bine.....
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

S-o stapaniti sanatosi si sa faceti cat mai multe drumuri cu ea.

Sunt foarte curios care vor fi primele impresii dupa condusul cu rulota :D

Cat despre accesorii, incet-incet le vei avea pe toate. Pofta vine mancand :D:D:D
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Felicitari pentru achizitie ,s-o stapanesti sanatos si s-o plimbi cat mai des !
Aeroterma este electrica sau pe gaz (truma) ?
Pentru orice ai nevoie pentru rulota intreaba la EXIS , sigur vei rezolva !
BUREBISTAAA

Mesaj de BUREBISTAAA »

cristians scrie:Felicitari pentru achizitie ,s-o stapanesti sanatos si s-o plimbi cat mai des !
Aeroterma este electrica sau pe gaz (truma) ?
Pentru orice ai nevoie pentru rulota intreaba la EXIS , sigur vei rezolva !
''

ms de urari....cat despre aeroterma, cred ca este electrica...:( nu prea le am...nu stiu ce sa zic...o sa ies cu ea si mai invat si eu una alta...momentan nu am oglinzi si n-as vrea sa ies fara :)
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Felicitari pentru rulota, pentu inceput e tocmai buna. Aeroterma e sigur electrica din cate se vede in poza, daca nu doresti iesiri in perioade foarte friguroase merge si cu ea, daca nu atunci iti va trebui neaparat Truma pt. ca ceace ai acum nu va face fata.Despre montajul bateriei trebuie sa vezi in rulota cum e facuta instalatia de 12V si unde sunt legate firele pt. a putea adauga acumulatorul, probabil ai un redresor de 12V pe undeva.
Iar de pret eu zic ~2600 EU (oare am gicit?).
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
BUREBISTAAA

Mesaj de BUREBISTAAA »

Piriu Nicolae scrie:Felicitari pentru rulota, pentu inceput e tocmai buna. Aeroterma e sigur electrica din cate se vede in poza, daca nu doresti iesiri in perioade foarte friguroase merge si cu ea, daca nu atunci iti va trebui neaparat Truma pt. ca ceace ai acum nu va face fata.Despre montajul bateriei trebuie sa vezi in rulota cum e facuta instalatia de 12V si unde sunt legate firele pt. a putea adauga acumulatorul, probabil ai un redresor de 12V pe undeva.
Iar de pret eu zic ~2600 EU (oare am gicit?).

ms de urari si de raspuns....cat despre pret...pe aproape:)
BUREBISTAAA

Mesaj de BUREBISTAAA »

costintabra scrie:S-o stapaniti sanatosi si sa faceti cat mai multe drumuri cu ea.

Sunt foarte curios care vor fi primele impresii dupa condusul cu rulota :D

Cat despre accesorii, incet-incet le vei avea pe toate. Pofta vine mancand :D:D:D
ms:) am iesit cativa km cu ea, nu e foarte greu, din cate am vazut....dar trebuie un drum mai lung ca sa vad exact care este treaba :)
Scrie răspuns