Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare tuturor, Cristian imi spun amicii sunt din București, căsătorit, 4 câini și un cotoi, plus una bucata băiat de 22 de ani.
Am achiziționat anul trecut in Iunie o autorulota din Germania, mai exact un Knaus 710 HG pe șasiu de Ducato 2,5.
Suntem fericiti ca ne-am alăturat vouă, acestei minunate comunități și suntem foarte fericiti de noua noastră achiziție. Am parcurs deja câteva mii de kilometri, nu mulți dar suficienți cât sa ne împrietenim cu “Helga”.
Pe timp de iarna, printre picături incerc sa fac “up-date-uri”, cât mai multe și sa reconditionez sau sa îmbunătățesc elementele care mi-au atras atenția in special. Planuri de călătorie avem deja câteva .... sute, timpul fiind limitat incercam sa fugim cum prindem câteva zile libere .... și marea, off marea la Vama ce v-a sa vina in câteva luni.
Întrebări pentru voi am câteva .... mii, dar cred ca o vom face la topicul potrivit pentru fiecare ....
Voi atașa câteva poze pentru a ne coboare mai bine și in final va salut cu drag și cu respect ma înclin.
Fişiere ataşate
8DB36517-5376-47EE-B80B-3C5B9EDA791A.jpeg (104.91 KiB) Vizualizat de 1741 ori
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Bine ai venit pe forum Cristian,frumoasa autorulota ti-ai luat,sa o stapanesti sanatos si te asteptam la intalnirile noastre pe care le gasesti pe forum.Vant din spate!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Rausse Cristian scrie: ↑10 Feb 2018, 18:53
Salutare tuturor, Cristian imi spun amicii sunt din București, căsătorit, 4 câini și un cotoi, plus una bucata băiat de 22 de ani.
Am achiziționat anul trecut in Iunie o autorulota din Germania, mai exact un Knaus 710 HG pe șasiu de Ducato 2,5.
Bine ai venit !
Imi place f mult modelul pe care l-ai achizitionat !
Sa va bucurati de vacante cat mai insorite !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ene Stefan scrie: ↑14 Feb 2018, 22:51
Ene Stefan Victor
Lunar Lexon 2003
Mitsubishi L200
Peugeot 5008 (după caz)
0745797927
în această comunitate Ene Ştefan Victor
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.