Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua,
ma numesc Adrian Neagu, sunt din Galati si sunt pasionat de cativa ani de mersul cu rulota. O alta pasiune de -a mea este motocicleta. Va doresc calatorii placute si sper sa particip la cat mai multe intalniri!
adrian neagu scrie: ↑08 Feb 2018, 21:44
Buna ziua,
ma numesc Adrian Neagu, sunt din Galati si sunt pasionat de cativa ani de mersul cu rulota. O alta pasiune de -a mea este motocicleta. Va doresc calatorii placute si sper sa particip la cat mai multe intalniri!
Bun venit în această comunitate!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
adrian neagu scrie: ↑08 Feb 2018, 21:44
Buna ziua,
Salut Adi ... sper ca nu te superi pt ca-mi permit sa-ti spun asa ...
Avem 3-4 colegi de baza la Galati printre care Nelu Isdraila , Dan Peev pe care ai s a0i vezi si la mare daca vi la Costinesti la noi la locatie...
Langa Galati la Vanatori il avem si pe ONORABILUL ;) Viorel C-tinescu
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com