viewtopic.php?f=169&t=9112&start=20&hilit=perla+amara
Tarifele pt. 2018 vor fi aceleasi , mai exact 50 ron .../echipaj / noapte in camping ...
Pt. Clubrv se va achita tariful 30+10 ron curent atat acum cat si pe viitor.
ASA AM STABILIT...semnat.
Masa se va organiza de catre noi in regie proprie cu de toate de la toti .
Dl. Victor are si camere sau garsoniere cu apa calda baie , caldura , fapt pt... care una deja e rezervata pt. fam Ghe. Geta si Michel .
Acum l-am sunat pe dl. Victor ( manager complex ) sa -l anunt /rezerv si sa-l rog sa prelungim pateneriatul pt. 2018 , ocazie cu care l-am rugat sa-mi dea sponsorizare pt. Revista CLUBRV-RO Rulotisti din ROMANIA un sejur de 7 zile in camping pe care am sa-l dau drept cadou sau premiu unui membru asociat din ClubRV-RO (cotizant ) .
La inalnire poate paricipa oiricine fara nici un filtru sau prioritate ori plata avans .
La aceasta intalnire se va asculta muzica si la volum mai mare pana seara tarziu la terasa acoperita ( pe care o si inchidem in spate cu un paravan ) , unde va avea loc petrecerea de intiulata "ClubRV 8 martie " mai exact la data 10 martie sambata ;)
Sunteti rugati sa campati mai departe de terasa daca va culcati seara mai devreme sau doriti relaxare , liniste ... este loc suficient si langa lac sau mai in spate ... nu trebuie sa ne ingramadim toti in fata langa casute ...

Daca va ploua nu e problema pt ca stam in spate pe platoul de beton ....pe alei si in fata la pietris la "cabane" .
Intr-una din zile ( recomand sambata h 11 )se merge la SPA BLUE LAGOON piscina hotel Ialomita ( intrarea 35 ron /3h) .
Puteti veni si cu bicicletele , parcul din spate este nou si are 20 de hectare inclusiv alei asfaltate noi .
Va asteptam !
Sonorizarea va fi asigurata de cel care a propus evenimentul CIPRIAN Rosca DE LA BARLAD ;)
...lumini colorate / efecte .... Ciprian Lupu / Ilfov :)
Atmosfera = rulotistii prezenti

aveti cateva poze mai jos... pt exemplificare ...