Buna Ziua si Bine v-am gasit dragi prieteni.
Ma numesc Radu Marinescu, am 56 de ani, inginer metalurg (terminat Politehnica in 1987),casatorit,
sotia Maria ne-am cunoscut in primul an de facultate, am terminat facultatea impreuna, avem un singur copil, Theodor, are 30 de ani, nascut in Romania, a terminat aici(Johannesburg) facultatea de matematica statistica.
In 1991 minat de visurile de salbaticie si libertate am emigrat cu sotia si copilul in Africa de Sud, care a devenit a doua tara si "home".
Sint Heat Treatment Manager pentru o companie mare numita MacSteel si locuesc intr-un oras Boksburg, la 20Km de Johannesburg.
Pasiunea mea este aventura in savana sau deserturile Africii de Sud 4x4, supravietuire, natura, aer liber si mereu sa explor locuri si lucruri noi.
Pasiunea m-a dus ca in timpul liber sa design si acum produc o mica rulota numita XCamper care este o adevarata unitate de supravietuire extreme de usoara, complect inchisa si absolut 4x4.
vedeti: xcamper.co.za
In materie de vehicol: Pajero for ever(sint la al doilea).
Dorinta mea cind am join clubul dumneavoastra este sa aflu cit mai mult despre aventurile si activitatile de camping si expeditie din Romania si la rindul meu sa impartasesc cu dumneavoastra romanii mei, viata si impresiile de aici din Africa(un pamint binecuvintat, un adevarat paradis.
Toate cele bune, cu respect
Radu Africanu'
P.S. las citeva poze sa exprime mai bine decit cuvintele.
Fişierul ataşat 20160910_072834 - Copy.jpg nu mai este disponibil