Regulament forum sectiunea vanzari

CITITI cu atentie si RESPECTATI REGULILE de postare in aceasta sectiune !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Re: Regulament forum sectiunea vanzari

Mesaj de Florin Herciu »

Niki Radu - nu te supara, dar parca n-ar mai fi pe lume decat capra vecinului!

Cati useri au abuzat si s-au imbogatit pe spinarea noastra? cati membri cotizanti (dar fara activitate semnificativa) au vandut campere de zeci si sute de mii de euro pe forumul asta?

Ei? nu prea avem ce numara, este? si atunci de cine sa ne aparam?
Minimul sa fie 10 postari !
De ce 10 si nu 25? ori 100? pentru ca romanul este revoltator de descurcaret:
Am dat cateva exemple, romanul este inventiv, scapa repede de povara si trece direct la anunturi.
Dar sa zicem ca ai dreptate, suntem tinta predilecta a bisnitarilor - pot sa-mi imaginez si acest armaghedon; dar deciziile AGA conteaza? daca in ultimele opt luni ne-au invadat speculantii, hai sa tinem cont de ce-am votat si sa mai suportam pana la urmatoarea adunare, unde se va propune, se va vota iar rezultatul o sa fie LEGE pe care n-o s-o conteste nimeni.
Exact ca acuma.

(sau nu? votam degeaba, doar ca sa avem prilej sa ne sucim din mers?)
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Florin Herciu scrie: 01 Feb 2018, 22:55 Niki Radu - nu te supara, dar parca n-ar mai fi pe lume decat capra vecinului!

Cati useri au abuzat si s-au imbogatit pe spinarea noastra? cati membri cotizanti (dar fara activitate semnificativa) au vandut campere de zeci si sute de mii de euro pe forumul asta?

Ei? nu prea avem ce numara, este? si atunci de cine sa ne aparam?

@Florin Herciu , chiar acum este pe forum un anunt de vanzare pentru o autorulota , colegul care o vinde , are fix 3 postari pe acest forum , dar fiind asociat ..asta este , o vinde pe 11700 euro ;-)

Colegul @Nicky Radu , are si el cateva rulote de vanzare , dar , el la fel ca majoritatea membrilor asociati / forum , a citit si respecta regulile forumului , adica mesaje gen "up" sau alte mesaje care nu sunt conforme cu regulamentul , nu le foloseste .

Ceea ce s-a dorit sa se intample cu acest forum , adica sa nu fie un forum de vanzari , se pare ca nu se respecta , de aceea unii membri , sunt un pic iritati de acest aspect ( mai ales cei asociati , care au tot dreptul de a reactiona ) .

@Lupu Ciprian , @Romeo Stoica...nu m-am referit la membrii cu vechime si care au postari facute. Chiar si un cotizant daca nu are postari facute si trece direct la vanzari trebuie limitat...Vand un camper cu 80000 de euro, cat costa cotizatia?... 100 lei, merita sa pun anunt pe forum !

Bine punctat Niky .

Multumesc ,

Romeo
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

M-ai citat amestecat cu vorbele tale, de nu se mai intelege cine si ce a spus.

In fine, eu am inteles ce te framanta pe tine, dar tu n-ai observat trimiterea pe care am facut-o la regulile adoptate cinstit, democratic si transparent de toti membrii asociati care au dorit sa aiba un cuvant de spus (direct, ori imputernicind pe cineva). Dar dincolo de orice parere personala (tu combati "bisnitareala" - nu-ti inteleg inversunarea, nu-ti vad argumentele dar inteleg si accept ca esti contra; pe de alta parte, eu sunt pentru chiar mai multa libertate la bazar, si am sustinut asta si la AGA, nu doar aici), avem niste reguli pe care nu ni le-a impus Soros, ci le-am facut chiar noi!

Vrei ca lucrurile sa fie alfel? OK, ai posibilitatea sa te faci asociat, sa convingi lumea sa-ti dea imputernicire si, la urmatoarea AGA, sa propui si sa sustii schimbarea! nu cred ca stai tu in cei 100 RON (care, dealtfel, ti-ar da si dreptul sa postezi anunturi si sa faci cata bisnita vrei).

Serios, si fara suparare - daca stai pe margine si vanezi inchipuite abateri si exprimi nemultumiri si trimiteri la regulament, lasi impresia (cel putin mie!) ca ai ramas tu cu o ciuda, ca nu te-au lasat pe tine sa vinzi cat ai vrut si cum ai vrut, si acuma le arati tu lor!

Suntem copilasi suparaciosi? Eu cred ca putem mai mult.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Prezint mai jos pentru inspiratie, modificarea regulamentului nostru la sectiunea vanzari, cu un citat de pe un forum 4x4...

"3. SECTIUNEA MICA PUBLICITATE

3.a. Postarea de anunturi exclusiv in Sectiunea de "Mica publicitate"

Forumul are definita o sectiune speciala dedicata anunturilor de vanzare/cumparare ocazionale. Postarea unui anunt de acest gen in orice alta arie se considera abatere si se sanctioneaza cu warning/ban.

3.b Scopul Sectiunii de "Mica Publicitate"

Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum, dar vor fi descurajate orice tentative strict comerciale, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut doar acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.

De aceea sectiunea de Mica Publicitate este restrictionata dupa cum urmeaza:
- Utilizatorii cu mai putin de 20 de posturi nu pot da reply / comenta anunturi de vanzare, dar pot contacta vanzatorii prin mesaj privat;
- Utilizatorii cu mai putin de 20 de posturi nu pot posta anunturi de vanzare, dar pot posta anunturi de cumparare;
- Restrictionarea accesului la Mica Publicitate poate fi extinsa in cazul acelor useri care se constata ca posteaza "de umplutura". "

De aici eu remarc urmatoarele "depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut doar acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv " si "- Utilizatorii cu mai putin de 20 de posturi nu pot posta anunturi de vanzare, dar pot posta anunturi de cumparare; " . Daca implementam si obligatia de a face minim o postare din concediu cu rv-ul cu prezentarea si impresiile locatiei, eu zic ca in proportie de 100% vom elimina conturile care au ca preocupare doar publicarea unor anunturi, iar crearea contului e ocazionala.

Ca un fapt divers. Majoritatea stiu ca ma ocup cu vanzarea rulotelor, mai administrez si anunturile altora si chiar am ajutat membri sa-si vanda rulotele. Aici pe forum, in 7 ani, eu am vandut doar o rulota. Acea rulota se afla la Ciprian Rosca. Deci nu creeaza un avantaj faptul ca ai un anunt pus aici pe forum.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Regulament forum sectiunea vanzari

Mesaj de Lupu Ciprian »

Asta cu 20 de postari mi se pare exagerata dar ca sa ai mai intai o postare turistica nu neaparat din concediu dar turistica... adica sa vii cu poze si o descriere despre orice rulotistic mi se pare de bun simt .........
Eu zic sa bagam obligatoriu inainte de al 2 lea anunt... treaba asta cu minim o postare tursitica pt a putea pune un al 2 lea anunt dar nu mai multe... si vechime 1 an.....2

Primul poate fi o exceptie , chiar si fara postari turistice ......dar nu mai multe...
De asemenea prezentarea e tot o treaba de bun simt ... peste care unii trec.. eu am zis sa nu fim f scortosi / rigizi sa le sarim la gat dar am observat ca ne ignora...
Dupa cum ati vazut ca un exemplu de bun sim italianul Toni s-a conformat imediat si a scris la prezentare ... asta pt ca ca a inteles ... cand intri in casa unui om dai buna ziua .. e simplu ...
Unii spun "ca de ce suntem asa exigenti ?" ..insa veti vedea ca pe alte forumuri moderatorii sunt mult mai "rai" ca sa fie disciplina..
Eu sunt un om maleabil si am zis ca daca am venit noi cei mai "tineri " la conducere sa dam un semn de flexibilitate insa am vazut ca uneori se profita de asta ... de catre unii care nu dau nici BUNA ZIUA .. ce sa mai am pretentii de info turistice.... nici gand... de asa ceva ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Chiar daca dau ,,buna ziua'',nu prea le raspunde nimeni de pe forum.
Autorulota Dethleffs Just 90
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

viewtopic.php?f=146&t=8906
viewtopic.php?f=146&t=8799

2 exemple de conturi, si mai gasesc daca caut cu atentie, care au avut ca scop publicarea anuntului. 20 de postari si mie mi se par multe, dar 10 ar merge. Trebuie sa facem o limita inainte de a pune primul anunt, inclusiv la asociati, incurajam postarile !. Cum posteaza acel anunt gresit, el se sterge si i se da mesaj ca nu a respectat regulamentul. Pana acum, cum zici si tu, ai fost maleabil, ai lasat anuntul sa fie vizibil... dar decat sa fii rau de maleabil mai bine rau de avertismente pentru nerespectarea regulamentului !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Scrie răspuns