Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
M-am decis sa postez toate clipurile lui Cosmin de fapt doar pe cele care mi se par interesante ...
El este un roman care calatoreste permanent ... singur...de fapt are un catelus...
L-am cunoscut pe net, unii din voi il cunoasteti pt. ca se plimba si prin Ro si v -am vazut in filmele lui ...
Are un SYNCrovan VW T3 4x4 cu rampa pt ca putea cobori cu carutul pt ca are o problema din pacate asupra careia n-am sa insist pt ca nu vreau sa-l supar cu astfel de expuneri.
Este un tip care face montaje f frumoase video terestre si cu drona... le impleteste cu muzica a inceput sa faca si VLOG.
Calatorind mult a invatat sa calatoreasca si ieftin si stie multe locuri unde ai acces la peisaje la plaja s.a.m.d.
Am vorbit chiar acum cu el , e in Grecia ...vorbim aproape zilnic si mi-a spus ca va scrie si pe forum ...isi face timp ...
M-a impresionat tonusul lui , atitudinea, pasiunea pt. calatorii... placerea de a comunica de a impartasi si cu altii informatii...
E un mare plus pt turismul nostru RV un astfel de om care a experimentat off si on camping non stop nu doar 2-3 saptamani ca noi... sau max 10 sa zicem...
Incep cu lacul Como ... Italia...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Confirm si eu ce a spus Ciprian.
Am vorbit de cateva ori cu Cosmin si inainte de a pleca in Grecia si este o persoana de la care am avut ce invata
Este adeptul off camping-ului si nu se da in laturi nici de la locatii izolate
Te salut Cosmin !
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Foarte tare viata pe care o traieste Cosmin,un rulotist in adevaratul sens al cuvantului,ma bucura faptul ca si-a depasit handicapul fizic pe care I-l are si are taria de a merge mai departe si de a duce o viata aproape ca a unui om normal din punct de vedere fizic,mi-a placut enorm filmuletul prezentat de tine Ciprian si astept cu nerabdare si celelalte postari cu filmuletele de rigoare,acest subiect poate face parte si ca subiect in paginile revistei noastre este o idee a mea.A-s dorii sa I-l cunosc personal pe acest veritabil rulotist roman care de fapt ne reprezinta tara pe unde el merge,avem multe de invatat de la el pentru ca asa cum spunea si Ciprian una este sa iesi cu rulota o saptamana sau zece saptamini si alta este sa fii iesit cu rulota,camper,autorulota tot timpul anului prin diverse tari.Un roman de nota 10!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Nu stiu daca va accepta Cosmin sa apara in revista ... mai sunt si altii care l-au contactat si a spus ca nu vrea sa se expuna ... L-au cautat si de la televiziuni sa faca un interviu ...
mai am si alte filmulete de la el ...
Am discutat sa revina pe forum ...
Referitor la ce a scris Ovidiu ... da se baga la of camping uneori exagerat de tare in locuri din care ti-e frica sa nu ramai impotmolit....
Are 4x4 si mult curaj...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com