Dragi colegi,
Numele meu este David Viorel si reprezint compania Inter Broker de Asigurare, in urma discutiilor purtate cu colegii mei din cadrul companiei, cat si a discutiei purtate cu colegul nostru, presedintele Asociatiei ClubRv, dnul Lupu Ciprian va propun un parteneriat ce are ca scop incheierea politelor de asigurare.
Scopul parteneriatului este de a obtine beneficii din domeniul asigurarilor pentru noi membrii clubului, cat si pentru simpatizantii acestui fenomen, al rulotismului, al iesirii in natura.
Am discutat cu colegii mei din cadrul Interbroker pentru a obtine pentru noi, beneficii, cum ar fi: reducere la unele polite de asigurare, asistenta dedicata in caz de dauna, asistenta rutiera, livrare polite acasa gratuit.
De aceea Inter Broker de Asigurare, va “lupta” in interesul nostru cu companiile de asigurare.
Din portofoliul de clienti amintesc colegi ca dnii Relu Deliu, Liviu Andrei, fostul presedinte ClubRV Gigi Catalin, actualul presedinte dnul Lupu Ciprian, dnul Iulian Nistor, Catalin Popescu, Sorin Dandes .
Dar nu uitati, pentru a obtine cat mai multe beneficii este nevoie sa ne strangem intr-un numar
cat mai mare.
In numele Inter Broker de Asigurare va prezint sentimentele noastre de stima si respect.
Pentru orice informatie va stau la dispozitie : telefonic, email, sau prin mesageria de pe forum
Email:
dav.viorel@gmail.com
Tel: 0724510877