Cumpar televizor led pentru autorulota

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Cumpar televizor led pentru autorulota

Mesaj de Radu Pascu »

Cateva recenzii la televizorul Philips, 56 cm, 22PFS4232/12, recomandat de dumneavoastra le voi posta mai jos. Va rog sa va exprimati punctul dumneavoastra de vedere ca utilizator care detineti acest televizor de ceva vreme:

Unghi de vizibilitate si timp raspuns display nespecificate, DE CE?: DAIA CA E PRAF RAU. Sa incepem cu +: se aude foarte bine pe casti... SI-:1. Suportulde birou ieftin si prost si prost gandit;2. Timp raspuns telecomanda foarte lent;3. Meniu reglaje imagine complicat si inutil;4. Cu luminozitate la maxim tot e intunecat,5. Montat pe un suport perete privit de jos nu se distinge imaginea deloc;6stralucire falsa a imaginlor+artefacte uriase de imagine indiferent dE setari;7backlight blending enervant;8. Imagini care vibreaza;9. Sunet difuzoare 2x3 w... DEZAMAGIT
......
am cumparat "philips2017". Sa incepem cu minusurile:1. Unghi vizibilitate nespecificat(privit de jos chiar si numai la 10/15 grade imaginea nu se distinge )2. Timp raspuns display nespecificat(i-mi pare lent)3. Timp raspuns telecomanda nespecificat(i-mi pare extrem de lent,2/3sec la schimbat canalul, si adica daca doarme cineva cand aprinzi tv pana dai sonorul incet e trezeste 13secunde)4. Imaginea extraordinar de proasta(luminozitate extrem de slaba, blacklight enervant, efect de ceata si umbre aproape permanent, nu se disting detalii fete oameni, efect "FHD" fortat, un tv foarte intunecat, artefacte mari pe imagini)5. Meniu complicat/dificil/inutil 6. Si 7 si 8 nu mai conteaza la minusuri. La plusuri nu am nimik
......
Puncte slabe:

- suportul ce il tine inclinat, am fost nevoit sa dau gauri si sa cumpar un suport de perete ca sa il montez pe perete direct
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Eu l-am cumparat special pentru rulota , este montat pe peretele de la picioarele patului .
Probat de mine pe focus sat cu adaptor cam ci+ si cartele focus sat , functioneaza perfect , aici ma bucura ca am scos receiverul din carti si o telecomanda si cablul de alimentare si cablul hdmi.
Probat usb si merge nemaipomenit de bine , unghiurile de vedere nu ma deranjeaza ca nu stau sub tv sa ma uit la el.
Raspunde binisor la comenzi nu ca si un tv de 3000ron cu procesor i4 , se aude destul de bine pentru ceea ce vrem rulota / camper , doar nu facem petrecere cu tv-ul exista boxe , nu?

Pareriile care sant trecute pe anumite site-uri din punctul meu de vedere sant aberante , multi vor tv gratis si sa fie mai bun ca unul de 2000eur , vrem dacie ieftina dar mai buna ca R8 v10. Romanul nu este multumit niciodata.

P. S. Mergeti la Altex si il puteti vedea , atinge si trage concluzii..

Seara buna
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Stoica Bogdan
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Iun 1969

Mesaj de Stoica Bogdan »

Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

Am fost la Altex, văzut tv Phillips. Da, dacă te uiți de sub el, se întuneca ecranul. Dar, poți sa l orientezi din suportul tv de pe rulota si problema se rezolva. Si din lateral se întuneca ecran , dar mai puțin.
In rest e Ok pt banii ceruți pe el. E bun ca are S2 si 12 v. Îți mai trebuie un modul ci cam conax, costa între 130 , 150 cu transport. Si scapi de decodor, 2 cabluri si 1 telecomanda.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Relu , aceste televizoare nu au receiver in ele , sint simple si tot trebuie sa ai 2 telecomenzi , receiver , cabluri de alimentare , hdmi sau rca .
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Am achizitionat ieri acest televizor.
http://www.denisnetwork.com/televizoare ... 154hd.html
Inca este in probe. Face tot ce scrie. Ma deranjeaza doar un lag destul de mare cre se diminueaza daca anulezi corectia de "zgomot". In rest este ok. O sa va tin la curent cu detalii peste cateva zile.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Sibi, nu ma deranjeaza, poate fi folosit si pe Focus si pe Dolce. E facut sa nu se "scuture" in timpul transportului, asta face diferenta intre el si cele clasice.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Scrie răspuns