Cumpar televizor led pentru autorulota

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Cumpar televizor led pentru autorulota

Mesaj de Nelu Predonu »

Nu sunt mare amator de tv la autorulota, dar, in vara trecuta, cu ocazia CE de fotbal, am luat hotararea sa-mi iau un tv mai mare si cu facilitati mai apropiate anului in care ne aflam.
Caut un televizor led ce imi doresc sa aiba urmatoarele caracteristici/facilitati:

- tehnologie - LED;
- alimentare - preferabil 12v, dar poate fi si la 19v (televizor normal conectat la 220v prin intermediul unui alimentator la 14 sau 19v);
- diagonala intre 15,6 si max. 22 inch;
- consum cat mai mic - < 19w;
- tuner DVB-T/C;
- functia - Timeshift;
- unghi decent de vizualizare: > 150/150 (verticala/orizontala);
- intrari: CI+; HDMI; USB;
- tehnologie (gama) - dupa 2015.
- pret - < 700 lei.

Ceva de genul...
https://www.evomag.ro/TV-Multimedia-LED ... 54550.html
https://www.evomag.ro/TV-Multimedia-LED ... 54544.html
http://mediagalaxy.ro/televizor-led-hig ... tech-20281

Am sperat ca la sfarsit de an, cu ocazia sarbatorilor de iarna vor aparea in oferte si astfel de televizoare pe piata, insa, din pacate, stocurile sunt zero.

Daca vreun coleg da din intamplare de un astfel de televizor, il rog sa puna un link in acest topic. Deasemenea, daca gasesc un tv care sa-mi satisfaca doleantele mentionate mai sus, voi pune link-ul pentru alti amatori de astfel de televizoare.
Multumesc anticipat!

Sarbatori fericite!
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
cornelsavu
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 09 Apr 1978

Re: Cumpar televizor led pentru autorulota

Mesaj de cornelsavu »

Eu am cumparat saptamana trecuta https://edigital.ro/televizor-led/telev ... m4-p383512. Culorile sunt ok, stie sa citeasca filme de pe stick usb. Este mai usor decat un laptop.

Vine cu un alimentator mic 220V - > 12V.
Carado A464
0723830014
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

@Nelu, uite de aici http://www.acdctv.co.uk/12v-televisions/ am cumparat in trecut pentru 2 rulote... mi se par foarte ok, vezi daca "te aranjeaza" vreunul... 😉
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Nelu Predonu
Membru forum
12

Mesaj de Nelu Predonu »

Multumesc Dragos. Sigur ca afara ai de unde alege, insa este un pic mai dificil daca ai probleme in perioada de garantie.
Plus ca mai intervine transportul care si costa, dar care la un astfel de produs maricel si fragil poate lasa urme nedorite pe acesta. Au mai fost cazuri.

In schimb, varianta lui Cornel este mult mai la indemana noastra. Acel televizor Sencor pare o alegere destul de buna.
Dimensiune mica (16"), functii de inregistrare-redare ok (PVR, Timeshift), conectivitate ok (HDMI, USB, CI+), greutate mai mult decat ok (1,3 kg), pret mic, insa, consumul (20w) este cam mare pentru aceasta diagonala.
Deasemenea, am citit review-uri in tara de bastina (Cehia) cu oarece nemultumiri legate de unghiurile de vizualizare.
Multumesc Cornel si sa-l stapaniti sanatosi! Asa cum am discutat, cand va intoarceti in... Voluntari city :) poate ma lamuresc si eu cu aspectele legate de consum si unghiurile de vizualizare. Vacanta placuta in continuare !

PS. Cautand date despre televizorul Sencor de 16" am dat si de o varianta mai mare, de 19", aici:
https://dwyn.allshops.ro/produs/1770073 ... 8+LED.html
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

https://zonait.tv/care-este-diferenta-d ... -amva-etc/

Un articol cu explicatii si diferente de ecrane tv. Te ajuta sa alegi ce ti se potriveste.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Nelu Predonu
Membru forum
12

Mesaj de Nelu Predonu »

Cum era de asteptat, dupa sarbatori, stocurile la modelul Hyundai HL20351DVD au fost actualizate:
https://www.price.ro/index.php?action=p ... 1690&asc=1

Din ceea ce exista pe piata de la noi, acest model mi se pare cel mai potrivit dorintelor mele.
- diagonala 20" - as fi preferat 16 sau 19 inch, dar nu am gasit ceva la acelasi nivel ca si specificatii, iar avand in vedere ca rama ecranului este rezonabila ca dimensiuni, merge si 20";
- consum - doar 14w, un consum mai mult decat ok pentru aceasta diagonala, consum care-l incadreaza in clasa A+. Actualul tv pe care il am are diagonala de 20cm (aproape 8") si consumul de 18w :( ;
- functia PVR (Personal Video Recorder) - mai multe despre aceasta functie gasiti aici: https://hdsatelit.blogspot.ro/2012/03/d ... reiei.html ;
- functia Timeshift - funcție de decalaj temporal și de înregistrare, utilizând o unitate de stocare interna sau externa... sau, cu alte cuvinte, pot pune stop cadru pe imaginea TV (primesc un telefon, sau... ma taie ceva :oops: ), pentru ca mai apoi sa reiau vizionarea programului de unde am lasat-o. La reluare, binenteles ca am posibilitatea sa "sar" peste reclame :) ;
- DVD - nu eram interesat in mod special de aceasta functie, dar e bine venita mai ales cand voi avea nepotei;
- tuner DVB-T/C;
- unghiuri de vizualizare 170/150 - aici ar fi fost loc de mai bine in ceea ce priveste unghiul pe verticala, sper totusi sa fie ok;
- intrari - cam tot ce este necesar, inclusiv mufa pentru a putea fi folosit ca si monitor - HDMI, USB, CI+, etc.

Pretul raportat la ce ofera televizorul Hyundai HL20351DVD este rezonabil, mai mic decat in Ungaria, Cehia sau Polonia si muuult mai mic decat cele achizitionate de la firme specializate in domeniul RV. Sigur, la acesti bani nu are DVB-S2 (receptie satelit), dar asa cum mentiona si Cosmin Prund in alt topic, acesta poate fi atasat televizorului, iar costurile totale vor fi si in acest caz mult reduse.
Nelu Predonu
Membru forum
12

Televizor led pentru autorulota/rulota

Mesaj de Nelu Predonu »

La Auchan Pallady am vazut ieri un televizor la 12v/220v la un pret foarte bun... 349 lei.

Cateva caracteristici:
- diagonala 19,5" (49cm)
- imagine -16:9
- tuner digital - DVT-B, DVB-C
- conectori - USB, HDMI
- unghi vizualizare - V 170; H 165 - Imagine clara din laterale, sus-jos
- consum 15w
Selecline LE-2019D.jpg
(991.99 KiB) Descărcat de 212 ori
Tv Selecline 2019D.jpg
(926.06 KiB) Descărcat de 212 ori
GRIGORE DANIEL
Membru forum
7
Oras: TÂRGOVIȘTE
Data nasterii: 15 Mar 1981

Mesaj de GRIGORE DANIEL »

La multi ani!
Si eu,de ceva timp,sunt in cautare de tv pentru rulota mea.,mie imi face cu ochiul o oferta de la Altex,avand si posibilitatea de a-l cumpara in rate egale fara dobanda.
https://altex.ro/televizor-led-full-hd- ... -led22281/
Ford Challenger
Stoenescu Mihnea Viorel
Membru forum
9
Data nasterii: 12 Aug 1951

Mesaj de Stoenescu Mihnea Viorel »

La multi ani ! In prezentarea din site este omisa puterea instalata. Consumatorul are dreptul sa fie informat despre curentul absorbit...Daca utilizarea este preponderenta in off, este important.
Daewoo Cielo B-53-UMI. Rulota ELDDIS WISP 350/2 inmatriculata B-69-YMZ
tel: 0722400832
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Aveti in vedere la achizitia televizoarelor sa aiba si norma de receptie DVB-T2. Altfel, terestru nu ve-ti receptiona nimic.
Exemplele mentionate mai sus, nu au aceasta norma.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
vasiliu costica
Membru forum
9
Oras: galati
Data nasterii: 06 Feb 1953

Mesaj de vasiliu costica »

Va recomand de la Altex, televizor Philips 22PFS4232/12.
Oferta este valabila pana pe 11ian.
Este foarte bun, are toate calitatile de care avem nevoie pentru rulota!
Volkswagen Passat Variant 1,9TDI
Bayerland Quartz 3-50/2E
vasiliucostica@yahoo.com
0742411020
"Radacina convingerilor inseamna... experienta" N. Iorga
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

vasiliu costica scrie: 02 Ian 2018, 20:16 Va recomand de la Altex, televizor Philips 22PFS4232/12.
Oferta este valabila pana pe 11ian.
Este foarte bun, are toate calitatile de care avem nevoie pentru rulota!
Recomand acest TV , este cumparat si de mine de la Emag , 550ron are tot ce trebuie inclusiv dvb s2 pentru sat. Hd..
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Scrie răspuns