Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Parcare rulote in Iasi.
Hala inchisa si pazita in zona Holboca la bariera de pe drumul catre Tomesti.Capacitatea este de de 8-10 rulote.Hala este incuiata , ziua sunt cei cu firma de transport din aceeasi curte iar noaptea este paza.
Costul halei este de 500 ron/ luna toata hala.
Pentru detalii: Dan Golaescu 0740789932
PS : Momentan suntem 3 rulote
Cu respect,
Dan Golaescu
Telefon : +40 740 789 932;
E-mail : dangolaescu@gmail.com
Ma uitam , cite rulote stau pe lingă blocuri, prin parcări la magazine, neacoperite. Sigur sint si in Iași. La prețul si condițiile enumerate e mai mult decât decent.
Cred ca vei găsi doritori, numai sa se ducă vestea, ca așa pe un site specializat nu intra f multă lume.
Stau si in Iasi tot la fel , dar mai asteptam ca lumea e prinsa de febra sarbatorilor si nu este timp de intrat pe site.Am studiat un pic acest segment de piata si zic ca am negociat un pret bun fata de alte localitati mari.
Cu respect,
Dan Golaescu
Telefon : +40 740 789 932;
E-mail : dangolaescu@gmail.com