Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Deschid acest topic pentru cei pasionați de sporturi de iarna. Suntem o familie din Timișoara, proaspăt inițiați în tainele călătoriilor cu autorulota. Dorim să facem o ieșire la schi în Austria, în stațiunea Soelden, la sfârșitul lunii martie....începutul lunii aprilie 2018 (în vacanța școlară).
Am ales acest loc, deoarece am mai fost de câteva ori (nu în camping) și este un loc unde se poate schia o bună parte din an, fiind ghețar. De asemenea există un camping foarte bun la 100 m de instalațiile de urcare.
Dacă există cineva care își dorește să meargă, ne poate însoți.
Ca o sugestie ,Incercati si varianta:campare la Langenfeld ,ca aveti Aqua Dome alaturi(complex de bai termale superioare celor de la Solden-de top in Tirolul Austriac) ,de schiat Solden sau multiplele variante existente in valea Otztal.Sunt mijloace de transport la fiecare 10 minute iar in pretul camparii sunt incluse schipas-uri. Ca dotari campingul de la Langenfeld este superior celui de la Solden,basca ca cel din urma e mai scump ,mai aglomerat si mai mic.Statia de bus de la Langenfeld,cca,3 minute mers pe jos, este la cca 12...13 km de Solden.
Eu pe 2 ianuarie plec catre Langefeld . Am cazare acolo . Vom schia in Solden . Cand am ales Langenfeld a contat mult si thermele . Voi merge la campingul din Langenfeld si aflu detalii .
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.