Va salut !
Nu am afisat nimic pt. revelion pt. ca n-am primit tarifele de la Marian Ciocan pt. 4 zile campare si masa festiva la locatia de la Fantanita Craiesei ( Fagaras ) BV , acesta la randul sau asteptand de la dl. Popa (manager complex Fantanita C/ Fagaras ) tarifele si respectiv meniul ...
S-a solicitat un tarif bun , special pt rulotisti si exista 2 variante
Una in care organzizeaza si dansii revelion acolo , caz in care tariful este mai mare .... avand si progr artistic....
... alta in care doar rulotistii au salonul de 100pers rezervat si masa festiva , caz in care pt masa /salon se face tarif special pt grup de rulotisti... n am idee cat costa pt ca nu am comunicat un nr de persoane ... ca sa cerem oferta ... Nu se poate oferi un pret f bun daca sunt doar 20 pers de ex.
Acelasi lucru/ situatie similara este si la Laguna Albastra FAGARAS unde costa 350 ron 2 mese una in salonul Vanatoresc ( doar pt rulotisti ) fara muzica, adica distractia /animatia este organizata de rulotisti , alta in salonul mare de 1 ian "Seara Romaneasca " unde va fi si muzica .
Pt. acces in seara de revelion in salonul mare cu progr. artistic este mai scump adica este tariful lor normal 350 ron doar revelion + 150 ron de 1 ian SEARA Romaneasca .
tarifele sunt pt. o singura pers/ adult.
http://www.lagunaalbastra.ro/revelion-2018/
Camparea este 30-35 ron ..ceva de genul ... ma refer la rulotisti ( echipaj complet )/zi .
N -am idee despre cazare in zona ... nici nu ma ofer eu sa rezerv mai ales de revelion ...
Oricum
am decis sa nu ma implic in organizare deoarece in acest an nu stiu sigur daca voi putea participa, fapt pt care nu as vrea sa dezamagesc pe nimeni cu retragerea mea de pe lista... insa daca este nevoie de ajutorul meu , sunt gata sa ajut ...
De asemenea daca cineva doreste sa organizeze chiar daca nu este din CD , dar este membru asociat din Clubrv o poate face ... mai ramane sa gaseasca o locatie si o oferta buna pt rulotisti , apoi sa se ocupe de lista avans plati s.a.m.d. asa cum a facut-o colegul nostru Nicolae Radu ( NIKI ) anul trecut, cu succes .
Azi l- am sunat si pe Iancu Soiu la Rasnov pt a intreba despre rezervarea integrala a cabanei 9 camere cu organizare in regie proprie in salon la parter petrecere / masa rulotisti 30-35 ... pers... adica pot veni si cateva rulote mai exact cam ...pana in 10 ... rv. avand in vedere cele 8 camere x2 pers. si una de facut baie/dus. a-IX-a.
Mai sunt si alte rulote in curte , dar n-au legatura cu organizarea din salon ...daca s-ar face...
Am sa prezint date concrete... oferte...
poate gasiti si voi ...