M-am mai interesat ...
Din pacate Ramona si Alex sunt in mare pericol adica viata lui mai exact acum ....atarna de un fir de ata ...
Dupa cum stiti fetita si-a piedut viata , iar baietelul este din fericire ok .
Alex avea un mic service moto facea si tractari ...
N-am sa le trec numele complet aici si nici legatura catre pag lor de socializare care e plina de condoleante...
Am aflat cine sunt cei 2 ..........din Branesti jud Ilfov le am si scris dar numai de asta nu stau ei acum sa-mi raspunda mie pe f b .
NU am detalii am doar zvonuri... nu voi publica nimic din ce am auzit pt ca pot fi speculatii insa am facut o scrisoare ( o adresa oficiala din partea CLUBRV ROMANIA ) catre Politia I.J.P. din CT . care a plecat azi pe curier si de la care vom avea oficial cauzele incedndiului stabilite in urma unei anchete .
Daca voi putea ajunge la aceasta familie ( locuiesc la 15 km de Branesti ) ...nu-i cunosc, dar fiind rulotosti noi ca asociatie am putea sa-i ajutam chiar daca nu -s din club ....
Am si 2 prieteni care m-au anuntat ca pot ajuta si ei chiar material...
Daca mai aflu ceva o sa anunt ...
Asa cum au afirmat si Nicu Colpos sau Gerard de la Exis ( ambii avand ateliere de reparatii rulote ) cel mai important lucru la RV este sa fie bine pusa la punct instalatia de gaz.
La noi nu se face verificare la gaz DAR IN GERMANIA se face !...ca si un itp separat.
filmuletul e de acum 9 ani am "derulat" direct pana la interviul cu Gerard...
https://youtu.be/XbUEmwzNKS4?t=6m36s