Voi scrie si in Revista Clubrv-RO Rulotisti din Romania un articol despre acest circuit .
Am ales cele mai bune campinguri nu neaparat cele mai ieftine in sensul ca exista si campinguri cu tarife mai mici decat acestea care au o medie de pret de 25 eur sau 21 in cazul meu care n-am luat curent....220v. avand 3 panouri solare.
Peste tot s-a beneficiat de -10% in baza cardului ClubRV FICC international , iar la Armenistis 3+ 1 zi gratuita . ( oferta lor ) .... eventual se alege 7+2 sa u 10 +3 .
NU este chiar un circuit pt ca are numai 1700km ...este un concediu putin mai activ cu schimbare de locatie la 3 zile... adica nu s-au stat cele 13 zile intr-un loc... s-a schimbat permanent locatia ...pt a putea fi vazute mai multe locuri ... orase ..plaje. avand in vedere ca cele 3 echipaje aveau autorulote .... iar al IV lea a participat doar la jumatate din traseu ( rulota + auto ) .
Ziua 1 - intalnire in Bulgaria Veliko Tarnovo Camping partener Clubrv -10% (cu piscina ...) campare .
Pt. cei din Bucuresti traseul 200km.... se parcurge in 3 h cu tot cu vama ... RO / BG ...
Ziua 2- Veliko-BG Alexandroupolis (GR) cca 400km prin vama Makaza. .....................campare 3 zile in Camping Alexandroupolis Municipal ( accepta card F.I.C.C. -10% )
Traseul are 350 km se parcurge in 5-6h cu tot cu vama Makaza BG GR .
Zilele 2........3 , 4 stationare , plaja , vizitare imprejurimi .
Ziua 5 Alexadroupolis - Kavala camping Batis Multiplex ( accepta card FICC ) -10% campare 3 zile aici ...
traseul are 150km si se parcurge in 1-2 h max ( autostrada ) ...
Zilele 5 , 6 , 7 stationare campare plaja , vizitare imprejurimi
Ziua 8 Kavala - Sithonia - Camping Armenistis ... accepta card FICC dar mai buna este oferta lor cu bonus 3+1 zile sau 7+2 zile pe care o primesti la receptie ... ( campare aici 4 zile ) .
Traseul are cca 200km si se parcurge in cca 3-4 h fiind si ceva relief... dificil .
Zilele 8 , 9 , 10 , 11 stationare campare plaja vizitare imprejurimi inclusiv croaziera spre Athos muntele sfant si Ouranopoli.
Ziua 12 plecare inapoi spre Bulgaria - Veliko Tarnovo pe ruta Kavala Comotini Macaza Veliko...
Traseul are aproape 600km si se parcurge in 7-8 h chiar 9h in cazul nostru care am oprit la benzinarie sau la masa....
campare in acelasi CAmping Veliko Tarnovo BG .
Ziua 13 Veliko - Bucuresti 200 km ...
Daca vi se pare obositor sau stresant sa te misti din 3 in 3 zile , va spun ca am ales aceasta varianta pt ca sa nu facem raliu sau sa stam la volan f mult .... cum fac unii care merg toata noaptea sau cate 12-14 h pt a ajunge neaparat dintr -o bucata ....
.......... astfel ca din 13 zile s-a condus cam asa ....
Prima zi 200km
a doua 350km
zilele 3, 4 -
ziua 5 150km
zilele 6, 7 -
ziua 8 200km
zilele 9 ,10, 11 -
Ziua 12 600km
Ziua 13 200km
Total 1700 km de la Bucuresti in 6 etape deci medie de 250-300 km sau de condus 3-4 h...cam la 2 zile... cea ce pt mine cu autorulota e placut este confortabil chiar ... ai doar 6 -7 m poti opri in mai multe locuri nu este un ansamblu lung .
Cheltuieli dizel in cazul meu cca 170 l cu vignete si taxa autostrada cca 200 eur total transport + campinguri 12 zile cca 200 eur cu discountul -10 zi cu o zi "free...."
Celelalte cheltuieli mancare sau o terasa o musaka o ciorba pe ici colo sau diverse achizitii mai sunt cateva sute ...acum depinde de fiecare cum se gestioneaza , n-am mancat numai "din traista" dar nici nu rup zilnic restaurantele... pt. ca nu-mi permit...
Asadar 450 eur transport + campare total si restul cat cheltuie fiecare in 2 saptamani ... cumparaturi , terase...papa..... si respectiv divertisment ... sau cadouri.... achizitii .
Revin cu detalii foto si activitati / subiecte cum ar fi ...
relax la piscina in BG ( Bulgaria )
ture cu biciletele din camping spre promoenada faleza si port Alexandoupolis.
croaziera pe mare la Muntele Athos si popas la Ouranopoli
snorkeling in Golful Batis " la chetroaie" :lol:
filmari subacvatice
tura cu hidrobicicleta in golful Armenistis
vizitare oras Kavala sau Alexandroupoli
descrieri de campinguri ( inclusiv in care n-am stat dar m-am informat pt. mine si pt. NOI toti )
........alte informatii care ar putea fi utile pt aceasta comunitate a a posesoruilor de autorulote si rulote din Ro.
Am sa postez aici si nu pe facebook Clubrv oficial cum m-au rugat unii colegi.... pt ca informatiile sa ramana la nivel de forum si pt a putea fi indexate de google toate cuvintele cheie cautate "rulota Grecia " camping Grecia s.a.m.d. sejur Grecia cu rulota .... etc ...
Iata primele fotografii ... .
Separat voi descrie si campingurile ... cele4 in care am stat si altele vazute ...
Puteti da clik pe foto de asemenea pe pagina ( grupul ) facebook Clubrv oficial am postat divserse filem cu prezentari de campinguri aici
https://www.facebook.com/groups/clubrvoficial/?fref=ts
insa numai pe forum voi posta informatii cu date exacte pt ca ramane aici si pe viitor nu pe pagina de socializare