REVELION 2018 Rulotisti

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

REVELION 2018 Rulotisti

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va salut !

Nu am afisat nimic pt. revelion pt. ca n-am primit tarifele de la Marian Ciocan pt. 4 zile campare si masa festiva la locatia de la Fantanita Craiesei ( Fagaras ) BV , acesta la randul sau asteptand de la dl. Popa (manager complex Fantanita C/ Fagaras ) tarifele si respectiv meniul ...

S-a solicitat un tarif bun , special pt rulotisti si exista 2 variante
Una in care organzizeaza si dansii revelion acolo , caz in care tariful este mai mare .... avand si progr artistic....
... alta in care doar rulotistii au salonul de 100pers rezervat si masa festiva , caz in care pt masa /salon se face tarif special pt grup de rulotisti... n am idee cat costa pt ca nu am comunicat un nr de persoane ... ca sa cerem oferta ... Nu se poate oferi un pret f bun daca sunt doar 20 pers de ex.

Acelasi lucru/ situatie similara este si la Laguna Albastra FAGARAS unde costa 350 ron 2 mese una in salonul Vanatoresc ( doar pt rulotisti ) fara muzica, adica distractia /animatia este organizata de rulotisti , alta in salonul mare de 1 ian "Seara Romaneasca " unde va fi si muzica .

Pt. acces in seara de revelion in salonul mare cu progr. artistic este mai scump adica este tariful lor normal 350 ron doar revelion + 150 ron de 1 ian SEARA Romaneasca .
tarifele sunt pt. o singura pers/ adult.
http://www.lagunaalbastra.ro/revelion-2018/

Camparea este 30-35 ron ..ceva de genul ... ma refer la rulotisti ( echipaj complet )/zi .

N -am idee despre cazare in zona ... nici nu ma ofer eu sa rezerv mai ales de revelion ...

Oricum am decis sa nu ma implic in organizare deoarece in acest an nu stiu sigur daca voi putea participa, fapt pt care nu as vrea sa dezamagesc pe nimeni cu retragerea mea de pe lista... insa daca este nevoie de ajutorul meu , sunt gata sa ajut ...

De asemenea daca cineva doreste sa organizeze chiar daca nu este din CD , dar este membru asociat din Clubrv o poate face ... mai ramane sa gaseasca o locatie si o oferta buna pt rulotisti , apoi sa se ocupe de lista avans plati s.a.m.d. asa cum a facut-o colegul nostru Nicolae Radu ( NIKI ) anul trecut, cu succes .

Azi l- am sunat si pe Iancu Soiu la Rasnov pt a intreba despre rezervarea integrala a cabanei 9 camere cu organizare in regie proprie in salon la parter petrecere / masa rulotisti 30-35 ... pers... adica pot veni si cateva rulote mai exact cam ...pana in 10 ... rv. avand in vedere cele 8 camere x2 pers. si una de facut baie/dus. a-IX-a.
Mai sunt si alte rulote in curte , dar n-au legatura cu organizarea din salon ...daca s-ar face...

Am sa prezint date concrete... oferte...
poate gasiti si voi ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: REVELION 2018 Rulotisti

Mesaj de Lupu Ciprian »

La Iancu Soiu intre timp Pensiunea RAsnov s-a inchirirat integral de pe 24 dec pana pe 2 ian .

Alta varianta la Lepsa la Hotel Tresor masa revelion 250 ron si sf Vasile nu neaparat obligatoriu de participat .....200 ron ./pers (adult ) .

Canta formatie in ambele seri .

Pt. Clubrv cei inscrisi aici de noi , CAMPARE GRATUITA...asa am primit mesaj ca in cele 4 zile camparea si curentul vor fi oferite gratuit .

Locuri la camere nu mai sunt...

Mai caut si alte variante de expus ...
LiviuTrasca
Membru forum
12
Oras: Pitesti
Data nasterii: 26 Mar 1972

Mesaj de LiviuTrasca »

Buna ziua tuturor.
In urma discutiilor purtate la intalnirea club RV de la Fagaras,referitor la petrecerea de revelion 2018 va atrag atentia asupra urmatoarei oferte.
Revelion Hotel AMD 2018
Perioada 31.12.2017-02.01.2018 (aceste date sunt flexibile,puteti sa veniti incepand cu 30.12.2017 si sa plecati cand vreti)
Tarif:300 lei /pers si include masa festiva de revelion in Club AMD +masa festiva de Sf Vasile.
Masa festiva de revelion include:
-gustare rece
-gustare calda
-sarmalute
-fel principal
-desert
-free bar
Masa festiva de Sf Vasile include:
-platou gustare rece
-platou fel principal
-free bar

Din pacate nu avem foarte multe locuri pentru campare incap maxim 6 autorulote.
pret campare rulota 50 lei /zi
pret camera hotel 60 lei /persoana in camera dubla

GRATUIT PENTRU TOTI MEMBRI CLUB RV ACCESUL IN ZONA SPA UNDE AVEM PISCINA ,JACUZZI , SAUNA UMEDA , SAUNA USCATA
Fişiere ataşate
DSC_1801.jpg
DSC_1801.jpg (1.39 MiB) Vizualizat de 2841 ori
DSC_1808.jpg
DSC_1808.jpg (1.37 MiB) Vizualizat de 2841 ori
DSC_1818.jpg
DSC_1818.jpg (1.35 MiB) Vizualizat de 2841 ori
DSC_1827.jpg
DSC_1827.jpg (1.44 MiB) Vizualizat de 2841 ori
IMG_3362JPG.jpg
IMG_3362JPG.jpg (2.26 MiB) Vizualizat de 2841 ori
IMG_3374JPG.jpg
IMG_3374JPG.jpg (1.98 MiB) Vizualizat de 2841 ori
IMG_3377JPG.jpg
IMG_3377JPG.jpg (2.08 MiB) Vizualizat de 2841 ori
IMG_3382JPG.jpg
IMG_3382JPG.jpg (2.1 MiB) Vizualizat de 2841 ori
0729145780
Lupu Ciprian
Membru CD
14

REVELION 2018 Rulotisti

Mesaj de Lupu Ciprian »

In completare fata de cele scrise mai sus de Trasca Liviu, postez cateva detalii :

- Hotelul AMd se afla in Pitesti jud AG , str Bucovina
- Propunerea este pt. petrecere de revelion+ 1 ian in clubul hotelului ( fara progr artistic ) adica este dedicata pt rulotisti ... acestia urmand sa asigure muzica sau e posibil sa aduca dl. Liviu un DJ. ( ramane de vazut ) ...
- Locurile din restaurant sunt epuizate deja ( la alt tarif ) ...mai mare .

Poate ne posteaza Liviu ceva poze din Club .... eu n am ...

https://www.youtube.com/watch?v=JTO8UUGGNCI
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

N-am primit inca preturi pt. Revelion la Fantanita Craiesei de la dl. Popa , insa mi-a spus ca cele 2 mese ( revelion + Sf Vasile 1 ian ) in restaurant se vor invarti pe la 300-350 ron/ pers cu bautura inclusa si ca dansul crede ca pt. revelion e ok cu 3 feluri de mancare nu cu 2 ...insa nu poate asigura progr. artistic pt. aceste 2 mese... Eu i-am spus ca 300 ar fi ok... de asemenea i-am spus ca exista oferta la LAGUNA ALbastra la Fagaras 350 ron....2 mese ... iar anul trecut am avut varianta 250 cu sau 200 fara bauturi... chiar...
Au si discount de grup 5% sau pt sala mare 10%...

La Lepsa va reamintesc oferta de 250 ron pt. 2 mese care e venita prin intermediul fam. Marcu (colegi de ai nostri membri asociati ) cu campare gratuita la Hotel Tresor...( in curte ), insa nici nu stiu daca mai au locuri pt ca nu i-am sunat... sa mai intreb ....

Pt. Pitesti aveti mai sus oferta de la Liviu Trasca de petrecere a revelionului in Club AMD cu acces si la hotel la SPA , bazin , jacuzzi ... sauna ...

Daca mai sunt alte variante va rog sa le expuneti .
Mentionez ca eu nu ma pot implica in organizare de revelion , insa incerc o expunere de variante ...

Pt. pretentiosi ... de ex. Vali Gogot m-a intrebat daca se poate face la Laguna Albastra in salonul mare unde au orchestra /muzica s.a.m.d. exista si posibilitatea de a participa in sala mare 350ron + seara Romaneasca 150ron ... ( de pers ) mesele festive...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

RASPUNS DE LA FANTANITA CRAIESEI / FAGARAS jud BV trimis de catre dl Popa (manager complex ).

MENIU REVELION 2018
Va steptam cu drag sa petrcem impreuna cumpana dintre ani. Ne bucuram sa fim din nou gazdele dumneavoastra cu prilejul frumoaselor sarbatori de iarna

Oferta meniu revelion 2018
Meniu eveniment
Masa festiva 31 Decembrie , ora 20.00

 Platou Gustare “Fantanita Craiesei”
 Somon Wellington
 Muschiulet de porc impanat cu pancetta
Rulada de curcan cu sos de mere
Cartofi frantuzesti
Salata de sfecla rosie cu hrean
 Desert

BAUTURI – all inclusive (exceptie whisckey JB)
 Whiskey JB - 100 ml
 Cocktail Campari Orange
 Vinul casei “Crama Tohani”
 Apa mineral/plata
 Sucuri gama Coca-Cola
 Cafea

Masa traditionala
01 Ianuarie , ora 18.00

 Gustare Traditionala
 Barbeque in aer liber ( preparate la gratar din carne de porc, pui, carnaciori traditionali, mititei)
 Sarmalute de porc , mamaliguta si smantana
 Salate asortate de muraturi

BAUTURI – all inclusive
• Palinca
• Visinata
• Vinul casei
• Sucuri, apa mineral plata
• cafea

PRET MENIU : 380 Ron /pers
Ursu Ioan
Membru forum
7
Oras: Rasnov -Brasov
Data nasterii: 01 Apr 1959

Mesaj de Ursu Ioan »

S-a deschis cumva o lista cu cei care doresc sa se inscrie pt revelion la Pitesti sau se face solicitarea de inscriere direct la AMD sau ........?
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salut Doru !
Nu s a deschis lista dar o poti deschide....
Nr tel Liviu Trasca 0729145780
N am idee care este nr minim de pers pt organizae revelion in Club AMD, insa asta poate scrie Liviu aici...
DORITORII il pot contacta pe el sau daca va exista un organizator al grupului recomand sa faceti inscrierile numai cu avans ca sa n aveti surprize neplacute .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

REVELION 2018 Rulotisti

Mesaj de Lupu Ciprian »

M-a sunat dl Popa de la Fagaras sa ma intrebe despre ineresul manifestat de rulotisti pt revelion la Fantanita Craiesei si i-am transmis ca nu sunt doritori... din ce se vede pe forum ...

Pt. Pitesti in afara de dl Doru Ursu de la Rasnov si Relu D. cu care am discutat la tel n-am vazut sa ceara detalii decat "Bucataru' " Nastase Cristi ( pe facebook ) grup Clubrv oficial...
Scrie răspuns