Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare ; Sunt MIHAI PATRULETE si sunt incepator, detin o rulota usoara Sprite Alpin model 1991 si o trag cu o dacia duster. Ne plac iesirile in aer liber, si locati frumoase. Multumesc pt.accept in acceasta comunitate a rulotistilor liberi si fericiti
Bine v-am găsit
Mă numesc Pakai Nicolae, sunt din Carei județul Satu Mare unde trăiesc cu soția mea Maria și fiul meu Alex care are 15 ani. Cu câțva ani în urmă am avut o rulotă Bürstner Club dar după 2 ani am vândut-o nici nu știu din ce motiv. După vânzarea rulotei împreună cu soția mea am visat să ne cumpăram o autorulotă. În sfârșit acum visul nostru a devenit realitate. Am achiziționat un Chausson Flash C 646, și sunt aici, v-am găsit. Sper să devin un membu bun al acestei comunități.
Cu respect
Pakai Nicolae
Va multumesc frumos pentru accept!
Suntem o familie cu doi copii din Bucuresti. Iubim foarte mult timpul petrecut in natura . Am inceput cu mersul cu cortul in week-enduri, cat si in concedii si am decis sa trecem la un alt nivel :) o rulota Adria din 1989, pe care am achizitionat-o in urma cu un an si jumatate . Este adevarat ca este cam vechiuta dar am incercat sa o personalizam cum am vrut noi si ne este foarte draga. Petrecem week-end de week-end pe drumurile patriei alaturi de ea.
Bun venit în rândurile asociației rulotiștilor români. Vă așteptăm să participați la întâlnirile noastre unde, sunt sigură, o să vă faceți mulți prieteni stăpâniți de același microb : RULOTISMUL.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Suntem o echipa de 4 navigatori...eu..ionut...sotia Valentina .cei mici Maya si Casian...suntem din Bucov .Prahova.calatorim de 3 ani cu a noastra frumoasa Adria Deluxe din 1972...cea mai batrana din Prahova...sigur....trasa de un Passat 4motion....ne plac iesirile oriunde....pasionati de pescuit..discutii pana dimineata...un gratar inainte de o tuica....sau invers....sa ne vedem sanatosi....Drumuri bune !
Bine v-am gasit ! Salut cu respect si prietenie pe toti membrii Club RV! Suntem din Oradea, de 4 ani posesorii unei rulote Dethleffs tractata de un Mercedes E 200 . Suntem mari iubitori de natura, aer curat, oameni simpatici, bere.De abia astept sa ne vedem la un gratar si o palinca !