Solicitare ajutor / coleg decedat

Amintiri din trecut ....
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Solicitare ajutor / coleg decedat

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Ilie George Multumim !
Vom merge cu fiul lui Costin sambata de dimineata, eu si Gabi Iancu sa rezolvam ...

Dna Avrigeanu va multumeste tuturor pt mesaje si sustinere ...

Scriu aceste cuvinte de pe contul sotului meu din dorinta de a va multumi pentru cuvintele frumoase si gandurile bune.
Noi stim ca rulotistii se ajuta intotdeauna, tocmai de aceea am indraznit sa apelez la dumneavoastra pentru deplasarea rulotei. Apreciem ajutorul oferit pentru a o putea aduce acasa si va multumim tuturor.
Va multumim, inca o data, pentru intentia de a ne oferi un suport financiar dar nu este cazul, intrucat toate cheltuielile cauzate de acest nefericit eveniment au fost acoperite.
Asa cum ar fi spus sotul meu “Multumesc mult, drumuri bune, insorite si cu multa voie buna....Costin.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Solicitare ajutor / coleg decedat

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am rezolvat problema si am adus in weekend cu Gabi Iancu rulota lui Costin Avrigeanu ( colegul nostru - membru asociat din Clubrv ) ..... "acasa " .

A trebuit sa-i lasam d-lui Iancu Soiu ( admin. Pensiunea Rasnov ) o declaratie, desi fiul lui Costin Avr. era cu noi... altfel nici in ruptul capului n-a vrut sa ne dea rulota ...

Pana la urma totul s-a terminat cu bine ... de fapt mai putin faptul ca al nostru coleg , Costin ....a plecat dintre noi ... :(

A ramas ca Andrei (fiul lui Costin Avr.) il va contacta pe Terecoasa Adrian ( coleg de al nostru din club ) sa-i faca una alta pe la rulota... imbunatatiri ... reparatii ... s.a.m.d.
Fişiere ataşate
rasnv.jpg
rasnv.jpg (124.68 KiB) Vizualizat de 1998 ori
20171104_111738.jpg
(6.67 MiB) Descărcat de 46 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns