Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Din pacate trebuie sa anunt faptul ca in urma cu 2 saptamani colegul nostru MEMBRU ASOCIAT - Marian Avrigeanu (Buc) a decedat in urma unui infarct .
M-a anuntat f. tarziu sotia lui, adica abia azi .
Pt. cei care l-au cunoscut , este cel care ne-a ajutat inclusiv anul trecut la amenajari la Costinesti ...cel inalt, solid cu Dusterul de la firma de paza... care a venit cu fiul si sotia ... avea rulota Home Car ... au dormit prima seara in strada la intrare pe pietris daca va amintiti ( cei care ati fost ) ...
A mai venit si la Pasarea/IF sau oriunde a fost nevoie sa punem mana pe lopata , grebla ...etc in folosul nostru al comunitatii de rulotisti...
Merita tot respectul... din pacate acum e prea tarziu sa mai facem ceva pt el... de fapt singurul lucru pe care m-a rugat sotia sa sa-l fac acum in calitate de coleg rulotist este sa-i aduc rulota din curte de la Pensiunea Rasnov acasa ( sect 2/Buc ) sau la Otopeni ... ( rulota are cca 900 kg ) .
Eu pe Opel Astra n-am carlig iar pe masina Irinei am , dar este 1.3i ( benz) ... daca se ofera cineva sa ma ajute sa o aducem ar fi bine ... daca nu... am sa vad cum ma descurc sa rezolv aceasta rugaminte a doamnei Avrigeanu ... ca sa aduc pana in weekend aceasta rulota "acasa" pt. ca fiul sau n-are permis.
Asa am promis ...ca o aduc.
Astept mesaj pe privat daca vrea cineva sa se implice sa ajutam . Rugamintea este fara implicare financiara.
Dumnezeu sa-l ierte !
Fişiere ataşate
av1.jpg (137.54 KiB) Vizualizat de 2987 ori
av2.jpg (126.93 KiB) Vizualizat de 2987 ori
av3.jpg (55 KiB) Vizualizat de 2987 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dumnezeu sa-l odihneasca in Pace ! Sambata ajung la Corbeanca si am un adaptor pe care-l pot oferi, dar cred ca este invers de la 12 la 7 pini. Acum sunt la serviciu si nu pot verifica ! Am sa revin !
Am rezolvat si cu adaptorul .
Duminica mergem s-o luam din curte de la Rasnov. Chiar daca a plouat sau a nins avem si un 4x4 FRONTERA acolo al lui Dragos Dobrovat ( membru fondator Clubrv ) care m-a sunat/anuntat ca ne ajuta ....
Multumesc Adi Paraschiv pt adaptor... prin intermediul acestui coleg de pe forum avem si poze in direct din curte de acolo ...
De asemenea in numele familiei Avrigeanu multumesc celor care au trimis mesaje/condoleante aici
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
L-am cunoscut cind am amenajat prima data Costinestiul . Un om foarte harnic , raman la parerea mea ca Dumnezeu este egoist si isi ia linga el doar ce este bun.
Odihnă veșnică colegului nostru Marian, care a trecut la cele sfinte și sincere condoleanțe familiei care cu greu va putea trece peste această grea pierdere.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Dumnezeu sa l ierte ! Eu duminica ma intorc de la Brasov . In jurul pranzului cel mai probabil, daca pot fi de ajutor astept un tel Ciprian. O pot aduce daca mai e nevoie.
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.