Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua,
Planuim sa ne retragem acasa anul viitor, si unul dintre planuri este sa colindam cativa ani prin Europa cu un RV. As dori sprijinul dumneavoastra in ceea ce priveste:
1. Care este implicatia daca RV are masa totala peste 3500kg si lungimea peste 7m. Sunt alte taxe, alte atrife la campari, etc. Va rog sa-mi impartasiti din experienta dvstra.
2. Am inteles ca RV se inmatriculeaza in Romania ca si autoturismul, categoria M. Taxa anuala sa plateste ca si autoturism functie de capacitate motor, sau este alta categorie?
RV(Recreational vehicle) ca autorulota(camper): cred ca la asta te-ai referit.
1.Daca RV-ul are masa totala mai mare de 3500,0kg trebuie permis categoria C. Sunt RV-uri care au masa totala pana in 3500,0kg si sunt mai lungi de 7,0m.Exista campinguri in afara care te intreaba care este lungimea autorulotei si se repartizeaza o parcela mai mare.
2.La mine in carte scrie:''Autovehicul special M1".Cel mai avantajos pentru impozit este incadrarea la :''Alte vehicule cu tractiune mecanica cu masa totala maxima autorizata de pana la 12 tone inclusiv"
Bafta.