Inainte de a posta /scrie ceva , va rog sa cititi tot textul de mai jos !
Incepand de azi dupa ce a trecut o saptamana de prioritate pt membrii asociati /cotizanti va anunt ca se poate inscrie oricine are cont pe acest forum cu nume real, cu achitarea avansului catre mine sau oricare membru CD , ori direct in banca in contul Asociatiei ClubRV-RO deschis la Credit Europe Bank Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02 cu mentiunea " participare cheltuieli eveniment " , asta dupa ce v-ati inscris aici in limita locurilor disponibile.
Inscrierea se face scriind aici pe forum… nu la telefon, asta ca sa nu fiu eu nevoit sa fac inscrieri.
LA ACEST MOMENT NU MAI SUNT CAMERE SAU CASUTE LIBERE !
Au fost luate toate de catre mmebrii cotizanti care au avut prioritate .
Avansul pt. cei de la camera ( casute afara mai exact ) este 150 Ron ( ce include pt. 1 pers cele 2mese si participarea la muzica/formatie , foc tabara , gustare afara la taierea porcului) + 100 ron prima zi de cazare . Total avans = 250 ron pt cei de la casute/camere.
Avansul pt. cei de la rulote este 150 ron ce include pt. 1 pers. acelasi lucru , nefiind necesar de achitat acum la campare avans deci la RV avans 150 ron .
Celelalte cheltuieli se achita acolo inclusiv tort 6-9 ron …. Nu stiu acum exact … alte cheltuieli nu vom mai avea ( neprevazute ) . Neprezentarea atrage dupa sine pierderea avansului . Pt. a nu-l pierde , puteti ceda din timp locul cuiva , daca exista doritori care sa va dea/restituie suma.
Pt cei care doresc totusi cazare... NU CAMPARE ....
Exista si la Pensiunea White House Fagaras suficiente camere, dar nu ma ocup eu de rezervari, am luat pt. cumnatul + sora si mama acolo camera, pt. puterea exemplului... locatia fiind la 2km de noi , fiind si mai calduroasa din ce am inteles. Se poate sta fara probleme confortabil si acolo fara sa va “bateti” aici pe camere… mai exact cei care suntem RULOTISTI venim la rulota sau autorulota , nu ne imbulzim pe lista la camere…
Tel. White House Fagaras aflat in apropiere la 2km……. 0723 307 836 , 0724 010 130 faceti direct la ei rezervari , nu ne ocupam noi .
https://carta.ro/cazare-fagaras/vila-white-house/
Cei care se inscriu aici pe forum si vor achita in max 7 zile in cont sau la un membru CD avans au rezervare garantata, inclusiv la rulota … in limita locurilor disponibile. ( la Rv avem cca. 35 locuri, dar putem suplimenta ) daca ne mutam in alt salon .
Avansul pt. Bucuresti se achita la mine in B-dul Basarabiei nr. 108, sect 2 /parter bl L8 ….tel 0722.227.048 sau Curelea Costel , ori Geta Ghe. pe care-i sunati in prealabil la nr. de tel 0723206708 … respectiv 0762587562 . Pt. cei din Ploiesti / PH , avem ca delegat pe colega noastra Maria Holom (tel. 0721280119) sau achitati la banca … pt alte regiuni , apelati la un membru CD care stiti sigur ca vine la intalnire pt. ca vor fi prezenti doar 3 sau 4 din 7 probabil .
Observatii :
1. Va rog nu sunati/rugati membrii CD sa puna ca avans bani de la ei din buzunar pt. ca trebuie sa trimitem banii in cont catre dl. Popa la Fagaras , nu –i pastram noi .
2. Cei care au facut in acest an cel putin o rezervare/ inscriere la o intalnire la care nu s-au prezentat (n-au anuntat ), momentan nu pot face rezervari ... inscrieri , imi pare rau .
3. Mentionez ca avem si o camera a asociatiei Clubrv pt rulotisti incalizta unde vom putea merge sa facem un dus zilnic … asta pt. un plus de confort pt. cei de la rulote
4. In camera/casuta nu se gateste si nu se vine cu butelie sau arzator, aragaz...etc.
5. Limita de inscrieri in prima faza la rulote este de 35 echipaje , iar daca este cazul si suntem prea multe persoane se poate suplimenta si ne mutam in salonul mare , am rezervat acum salonul de 100 pers.
6. NU se fac deloc inscrieri fara participare la meniul de (130 ron adult+ 20 muzica sau 35 ron copil ) …pt mese si taiat porc , foc tabara , tort ….pt ca nu –mi pot permite sa-i dau afara pe cei care intra la caldura in salon , dar nu au vrut sa puna bani cu noi la taierea porcului sau la cheltuieli si aceste mese ca sa avem sala … nici nu pot observa/urmari cine mananca sau nu sorici sau gustare afara.
7. Cei care stau la White House Fagaras se pot inscrie fara avans, isi fac singuri rezervare acolo , dar vor participa ca si ceilalti la cheltuieli, adica vin la mesele din meniu cele 2 ( 130 ron +20 ron muzica, foc tabara , gustare la taierea porcului ) .
Pt. orice problema va stau la dispozitie pe public sau privat , insa inscrierea se face aici, nu la tel. Pt. avans ma sunati pe mine sau oricare membru CD dupa ce v-ati inscris pe forum in limita locurilor disponibile.
Ciprian Lupu 0722.227.048 mail
lupucipriann@yahoo.com