Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va salut domnilor colegi ! Apelez si eu la experienta dumneavoastra pentru a ma ajuta cu o informatie În data de 19 oct ac vreau sa fac o iesire la Alexandroupoli Grecia pe ruta Bucuresti Ruse Veliko Tarnovo Stara Zagora Hascovo Makaza Alexandroupoli . Eu tractez rulota cu un vw care are in dotare si alimentare cu Gpl .Ma intereseaza daca sunt statii de alimentare cu Gpl si cu aproximatie cam pe unde.Am. cautat pe Google si nu am gasit. Am vazut ca majoritatea oraselor au centura si nu stiu unde sunt locate statiile .In oras sau pe centura Asa ca daca puteti va rog sa ma ajutati cu aceasta informatie si cu orice m-ar putea ajuta pe acesta ruta Va multumesc anticipat
VW Bora variant.1.6 16v .Hobby clasic 92 Fane & Elena
Buna seara,
In Bulgaria GPL se gaseste la aproape toate statiile de alimentare cu carburanti, in Grecia sunt ceva mai rare.
aici puteti vedea statiile din Grecia http://poiplaza.com/index.php?p=sdb&d=5 ... lsts=_LSTS_