Golire apa / Bayerland Sprinter

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Golire apa / Bayerland Sprinter

Mesaj de Lupu Ciprian »

UN coleg care este incepator nu stie cum sa deschida un subiect nou ( topic ) aici la tehnic , dar a scris pe chat...in josul paginii ...... :acute: fapt pt care m-am gandit ca il veti ajuta voi ..
De ex . Deliu Relu are Bayerland si stie...

Negut Paul-Cristian • Thu Sep 28, 2017 11:32 am
Imi poate spune si mie cineva cum se goleste instalatia de apa la rulota Beyerland Sprinter 350-2? Am inteles ca trebuie sa fie vreun robinet de golire pe undeva la nivelul podelei rulotei.
Profile
Negut Paul-Cristian • Thu Sep 28, 2017 11:34 am
M-am uitat sub rulota si am vazut in zona din spate pe unde se scurge apa cand folosesti robinetul de la bucatarie/toaleta un stut cu un dop rosu. oare pe acolo se poate goli instalatia de apa pe timpul sezonului rece ?
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: Golire apa / Bayerland Sprinter

Mesaj de Relu Deliu »

Urmareste conductele care pleaca de la bazinul de apa si vei gasi robinetul. De obicei, robinetul este pozitionat chiar langa bazin, sub rulota si poate fi de plastic sau metalic. Da, dopul rosu poate folosi la golire, incearca.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Scrie răspuns