Nu imi place sa " ma bag in seama", dar ma vad nevoit .... asta este ceea ce am postat eu ...Niky Radu scrie: ↑17 Sep 2017, 08:59 Este foarte important, cand se propun locatii, sa se informeze preturile de cazare pt cei cu camere si mai ales cat costa un meniu de masa festiva de 1 dec si revelion. De 1 dec as propune daca exista posibilitatea taierii unui porc sau doi, in functie de numarul de participanti, pentru a face o masa specifica sarbatorilor de iarna, cu sorici, pomana porcului, tuica si vin fiert. la toate intalnirile la care am participat eu, am facut asa ceva si e ceva inedit. Nu pot sa zic in cuvinte gustul unui sorici sau a carnii unui porc crescut in gospodarie. La pensiunea La Moara am fost acum 2 ani si nu am reclamatii. Si eu cunosc ca o parte din prietenii mei au facut aici revelioane la preturi rezonabile si au fost foarte multumiti.
La Cabana Plaiul Foii, zic ca este exclus. Deoarece restaurantul are un numar limitat de persoane. Daca camerele sunt date deja restaurantul este la capacitate maxima !....si cei cu rulote ?!
"Dar la cabana Plaiul Foii? Stiu ca acolo exista si un spatiu generos pentru campare ... au 34 locuri in camere si restaurant de 70 de locuri .... http://www.cabanaplaiulfoii.ro/index.html"
Niky Radu, asta ai inteles, daca sunt date toate camerele, restaurantul e la capacitate maxima si nu mai au loc cei care vin cu rulota?
Referitor la primul paragraf, propunerea am facut-o ca si membru asociat, propunere care poate fi luata sau nu in discutie de catre cei care au aceasta abilitare, abia dupa, daca se considera necesar, cei abilitati pot vorbi despre preturi si oferte la acea locatie. Pina la urma ei sunt cei care decid unde se organizeaza, noi putem decide daca participam sau nu.
O seara buna si numai bine!