Am revenit acasa dupa 5 zile.
Chiar daca n -am prins mare lucru am cumparat salau si caras. :acute:
Am mers in grup cu copiii si la Lunca 3 pe balta unde s-a facut un concurs la care toti au primit o undita telescopica de 3 m cadou ...
Au prins rosioara pana au facut scurta la mana... :girl_crazy:
Sambata la Gura Portitei am avut rezervare pt 68 persoane si am travesat cu 4 barci .... Unii colegi au facut baie in mare ...
In camping "a fost o padure" de steaguri ClubRV Romania arborate .... pt care-i multumim colegului Ciprian Rosca...
Seara , in camping Jurilovca , s-a lasat cu ciorbe pescaresti povesti ... "muzici" s.a.m.d....
Au fost premiati atat castigatorii de la table Gheorghe Cristian (locul 1 ) respectiv Holom Claudiu ( locul 2) cat si cei de la rummy.. de fapt
cele mai bune mai exact la acest joc.....Alina Ivan , dna Constantin si Irina Catichi.
A avut loc lansarea si distribuirea ( catre membrii asociati prezenti ) REVISTEI CLUBRV-RO Rulotisti din Romania nr 7.
Cine n-a fost la Jurilovca o poate accesa gratuit aici ( in format electronic )
http://en.calameo.com/read/004748737bf8b70dce2db
Duminica am mers
insotiti de ghid la Cetatea Argamum pt vizitare ...
Ne-am facut noi prieteni ...a fost o experienta unica si vremea ne-a ajutat , a tinut cu noi .
Focul de tabara nu s-a putut face din cauza legii care nu permite ...sunt riscuri pt ca in zona sunt f multe acoperisuri de stuf care pot lua foc...
Celelalte activitati au fost sustinute de prezenta membrilor CD si a unor colegi implicati carora le multumim !
Multumesc si celor care ne au ajutat cu premii si sponsorizare inclusiv d-lui Levente Vancsa piese-rulote.ro
Speram ca ne-am descurcat fapt pt care ma bucur pt ca ati participat in nr de 90 adulti si 20 copii.
Este un record pt aceasta localitate...Jurilovca de care veti mai auzi seau vedea diverse in viitor , inclusiv in Revista Clubrv-RO Rulotisti din Romania nr 8 ( dec 2017 ) .