Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu eram din Bucuresti dar nu am nevoie de toate 4 - doar de unul de 30 cm.
Mai exact de 1 brat de 30 cm + sistemul de prindere de rulota (o poza ca ce am avut eu difera mult).
Nu imi e clar cum se prinde pe toc modelul pozat (prinderea de geam la mine nu e o problema - am scos stiftul si am pus piesa veche).
La prima vedere trebuie puse direct pe cheder (si am rețineri sa găuresc chederul - dar daca așa se prind toate il găuresc). Poate ma poate lamuri cineva cu o poza. Exista si varianta sa nu mai am nevoie de nimic daca il pot prinde cu piesa neagra.
Eu sunt din Bucuresti si pot sa vin sa le iau personal.Am telefonul in semnatura - ne putem auzi oricând doriti; poate nu stam departe unul de altul. Ne intelegem si la pret.